ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

18.03.08 N 234


Про виключення центральної сортувальної станцiї з Реєстру центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй

     Вiдповiдно до роздiлу VIII Iнструкцiї з органiзацiї митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень, що перемiщуються (пересилаються) через митний кордон України, затвердженої наказом Державної митної служби України вiд 03.09.07 N 728 i зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 21.09.07 за N 1081/14348, та на пiдставi iнформацiї Київської регiональної митницi про заплановане експрес-перевiзником припинення функцiонування центральної сортувальної станцiї, наказую:

     1. Виключити з Реєстру центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй центральну сортувальну станцiю закритого акцiонерного товариства "ДХЛ IНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА" (код за ЄДРПОУ - 22925230), розташовану за адресою: Київ, вул. Василькiвська, 1.

     2. Департаменту органiзацiї митного контролю (Сьомка С.М.) забезпечити внесення до програмно-iнформацiйного комплексу "Реєстр центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй" Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби iнформацiї про виключення центральної сортувальної станцiї, зазначеної у пунктi 1 цього наказу.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державної митної служби України Федорова О.О.

Голова Державної митної служби України В.I.Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.