Документ скасований: Постанова КМУ № 1163 від 19.12.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 11 червня 2008 р. N 533


Про запровадження плати за зберiгання товарiв i транспортних засобiв на складах митних органiв

     З метою забезпечення вiдшкодування витрат, пов'язаних iз зберiганням товарiв i транспортних засобiв на складах митних органiв, та у зв'язку з набуттям Україною членства у Свiтовiй органiзацiї торгiвлi Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Запровадити плату за зберiгання товарiв i транспортних засобiв, зазначених у статтях 166 i 168 Митного кодексу України, на складах митних органiв починаючи з одинадцятого дня зберiгання у розмiрах, визначених Державною митною службою.

     Плата за зберiгання товарiв i транспортних засобiв, зазначених у пунктi 8 частини першої статтi 168 Митного кодексу України, не справляється у разi закриття провадження у справi про порушення митних правил за вiдсутнiстю подiї i складу адмiнiстративного правопорушення.

     Для нарахування плати за зберiгання товарiв i транспортних засобiв на складах митних органiв до розрахункового строку не включається час затримки митного оформлення, що сталася з вини митного органу.

     2. Плата, що вноситься за зберiгання товарiв i транспортних засобiв на складах митних органiв, зараховується в дохiд спецiального фонду державного бюджету i використовується вiдповiдно до законодавства.

     3. Державнiй митнiй службi визначити у мiсячний строк розмiр плати за зберiгання товарiв i транспортних засобiв на складах митних органiв i затвердити порядок її справляння.

     4. Ця постанова набирає чинностi через 30 днiв з дня офiцiйного опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 27

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.