ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

07.07.08 N 11/5-9/7431-ЕП

 

Начальникам Київської обласної, Львiвської, Пiвденної, Кримської, Схiдної та Харкiвської митниць


Про переоформлення дозволiв на СТЗ

     Згiдно з вимогами пункту 3 листа Державної митної служби України вiд 17.03.08 N 11/5-9/2976-ЕП "Про переоформлення дозволiв на СТЗ i ведення облiку товарiв на СТЗ пiсля отримання нового дозволу" (зi змiнами) у разi лiквiдацiї або реорганiзацiї митного органу зi змiною (без змiни) зони його дiяльностi, дозвiл на використання примiщення, резервуару, майданчика як складу тимчасового зберiгання (далi - Дозвiл), ранiше виданий цим митним органом, дiє до моменту прийняття рiшення новоствореним митним органом, у зонi дiяльностi якого знаходиться СТЗ, про можливiсть видачi нового Дозволу на той самий склад, але не бiльше 60 календарних днiв з дати початку роботи новоствореного митного органу.

     Для довiдки. Пiд "новоствореним митним органом" у цьому листi розумiється митний орган, до зони дiяльностi якого увiйшла зона дiяльностi лiквiдованого (реорганiзованого) митного органу.

     На виконання вимог наказу Державної митної служби України вiд 11.04.08 N 367 "Щодо вдосконалення контролю за вiдкриттям митних лiцензiйних складiв, складiв тимчасового зберiгання, вантажних митних комплексiв, автопортiв, автотермiналiв" i пункту 9 листа Держмитслужби України вiд 07.04.08 N 11/1-9/3881-ЕП "Про посилення контролю за дiяльнiстю митних лiцензiйних складiв та складiв тимчасового зберiгання" рiшення щодо можливостi видачi Дозволу приймається митницею за погодженням з Держмитслужбою (щодо СТЗ вiдкритого типу, крiм того, - пiсля здiйснення огляду об'єктiв посадовою особою Департаменту органiзацiї митного контролю).

     Станом на 01.07.08 у Державнiй митнiй службi України знаходяться на розглядi пакети документiв щодо погодження переоформлення Дозволiв на склади тимчасового зберiгання, якi розташованi в зонi дiяльностi Київської обласної, Львiвської, Пiвденної та Схiдної митниць.

     Дозволи на цi СТЗ, ранiше виданi лiквiдованими митними органами, дiють до дати прийняття рiшення новоствореним митним органом, пiсля погодження Держмитслужбою можливостi видачi таких Дозволiв.

     З 01.07.08 закiнчується дiя Дозволiв, ранiше виданих лiквiдованим митним органом i щодо переоформлення яких новостворений митний орган не звернувся до Держмитслужби у визначений строк.

Заступник Голови Служби П.В.Пашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.