ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФIТОСАНIТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

22.06.2015 N 15-9-1-23/19573

 

Кабiнет Мiнiстрiв України
Головним держiнспекторам ветмедицини Автономної Республiки Крим, областей, мiст Києва та Севастополя
Головним держiнспекторам ветмедицини регiональних служб державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi
МЗС України
Мiнiстерство економiчного розвитку i торгiвлi України
МОЗ України
Мiнiстерство iнфраструктури України
МВС України
Державний комiтет телебачення i радiомовлення України
СБ України
Адмiнiстрацiя Державної прикордонної служби України
Державна фiскальна служба України
Посольство Республiки Туреччина в Українi


     Враховуючи результати iнспектування, проведеного Державною службою ветеринарної медицини України на територiї регiонiв Анкара, Болу та Коджаелi Республiки Туреччина, та беручи до уваги рекомендацiї, викладенi в статтях 4.3.1, 4.4.1 та 10.9.3 Кодексу здоров'я наземних тварин Мiжнародного епiзоотичного бюро, вважати рiшення Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України вiд 24.12.2013 N 15-9-1-23/34026 таким, що не поширюється на пiдприємства "Emre Pilic Gida San. ve Tic. Lyd. Sti", якi розташованi на територiї регiонiв Анкара, Болу та Коджаелi Республiки Туреччина.

     Вважати це рiшення таким, що вносить доповнення до рiшення Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України вiд 24.12.2013 N 15-9-1-23/34026.

     Ввезення з цiєї країни iнших вантажiв, пiдконтрольних Державнiй службi ветеринарної медицини України, здiйснювати вiдповiдно до Ветеринарних вимог щодо iмпорту в Україну об'єктiв державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду.

Заступник Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України О.М. Вержиховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.