ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФIТОСАНIТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
м. Київ

28.09.2015 N 99

 

Головним державним iнспекторам регiональних служб державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi
Головним державним iнспекторам ветеринарної медицини областей та мiст Києва


Про тимчасове призупинення ввезення харчових продуктiв тваринного походження

     За результатами проведених Волинською регiональною державною лабораторiєю ветеринарної медицини лабораторних дослiджень у продуктах тваринного походження - м'ясо куряче механiчної обвалки 1 мм заморожене, виробництва Lanchid Hus Feldolgozo ES Elelmiszeripari KFT HU 1156 EK (Угорщина), було виявлено перевищення максимально дозволених рiвнiв за вмiстом (КМАФАнМ, КУО в 1 г., патогеннi мiкроорганiзми, в т.ч. сальмонели в 25 г. та L. monocytogenes в 25 г.), експертний висновок N 002469i/15 вiд 11.09.2015 року.

     Керуючись ст. 12 та ст. 51 Закону України "Про безпечнiсть та якiсть харчових продуктiв", зобов'язую:

     1. Тимчасово призупинити з 29.09.2015 ввезення на територiю України всiх продуктiв тваринного походження виробництва Lanchid Hus Feldolgozo ES Elelmiszeripari KFT HU 1156 EK (Угорщина).

     2. Вантажi, якi вийшли до введення в дiю даного розпорядження, оформляти пiсля проведення розширеного ветеринарно-санiтарного контролю, за умови розмiщення їх на митно-лiцензiйних складах.

     3. Проiнформувати суб'єктiв господарської дiяльностi, якi займаються iмпортом харчових продуктiв з вищезазначеного пiдприємства.

     4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України Д. А. Мороза.

Заступник Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України О. М. Вержиховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.