ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФIТОСАНIТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
м. Київ

23.10.2015 N 105

 

Головним державним iнспекторам регiональних служб державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi
Головним державним iнспекторам ветеринарної медицини областей та мiст Києва


Про тимчасове призупинення внесення харчових продуктiв тваринного походження

     За результатами проведених Державним науково-дослiдним iнститутом з лабораторної дiагностики та ветеринарно-санiтарної експертизи лабораторних дослiджень у продуктах тваринного походження - Хамса с/м, виробництва ООО "Альфа-Миус-2" 84G, (Росiя), було виявлено перевищення максимально дозволених рiвнiв за мiкробiологiчним показником (L. monocytogenes в 25 г.), експертний висновок N 010539i/15 вiд 06.10.2015 року.

     Керуючись ст. 59 Закону України "Про основнi принципи та вимоги до безпечностi та якостi харчових продуктiв", зобов'язую:

     1. Тимчасово призупинити з 23.10.2015 ввезення на територiю України всiх продуктiв тваринного походження виробництва OОО "Альфа-Миус-2" 84G, (Росiя).

     2. Вантажi, якi вийшли до введення в дiю даного розпорядження, оформляти пiсля проведення розширеного ветеринарно-санiтарного контролю, за умови розмiщення їх на митно-лiцензiйних складах.

     3. Проiнформувати суб'єктiв господарської дiяльностi, якi займаються iмпортом харчових продуктiв з вищезазначеного пiдприємства.

     4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України M. B. Бiлоуса.

Заступник Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України О. М. Вержиховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.