Документ скасований: Наказ № 170 від 24.02.2011

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЧЕРНIВЕЦЬКА ОБЛАСНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Чернiвцi

03.08.10 N 1006


Щодо перелiку товарiв "групи ризику" при iмпортi

     Вiдповiдно до статтi 42 Митного кодексу України та на виконання вимог листа Департаменту аналiтичної роботи, управлiння ризиками та аудиту вiд 29.07.2010 N 17/1-10/2219-ЕП, з метою посилення контролю за ввезенням на митну територiю України в режимi "iмпорт" м'яса або їстiвних субпродуктiв свiйської птицi, свiжого охолодженого або мороженого (код УКТЗЕД 0207142000), наказую:

     1. Затвердити Перелiк товарiв "групи ризику", стосовно яких запроваджено обов'язковi умови та форми митного контролю при iмпортi, що додається.

     2. Керiвникам митних постiв:

     2.1. взяти пiд особистий контроль оформлення iмпорту м'яса або їстiвних субпродуктiв свiйської птицi, свiжого охолодженого або мороженого (код УКТЗЕД 0207142000);

     2.2. про факти надання до митного оформлення вiдповiдних документiв при ввезеннi на митну територiю вищевказаних вантажiв обов'язково iнформувати Департамент аналiтичної роботи, управлiння ризиками та аудиту;

     2.3. митний огляд зазначених вантажiв проводити комiсiйно iз залученням працiвникiв Служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, вiддiлу контролю митної вартостi та класифiкацiї товарiв;

     2.4. завершення митного оформлення здiйснювати за погодженням з Департаментом аналiтичної роботи, управлiння ризикiв та аудиту.

     3. Т.в.о. начальника вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики Макуху О.С. забезпечити внесення до ПIК "Iнспектор-2006" iнформацiї щодо товару "групи ризику" стосовно якого необхiдно запровадити обов'язковi умови та форми митного контролю i митного оформлення.

     4. Керiвникам митних постiвдовести вимоги даного наказу до працiвникiв пiдпорядкованих пiдроздiлiв пiд особистий пiдпис.

     5.Вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення (Максемчук Г.Г.) довести даний наказ до структурних пiдроздiлiв митницi згiдно розсилки.

     Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою

Т.в.о. начальника митницi С.В Лук'янов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Чернiвецької обласної митницi
03.08.10 N 1006

Перелiк
товарiв "групи ризику", стосовно яких запроваджено обов'язковi умови та форми митного контролю при iмпортi

Товарна позицiя згiдно УКТ ЗЕД Назва товару Пiдстава Обов'язковi умови та форми митного контролю
0207142000 М'ясо або їстiвнi субпродукти свiйської птицi свiжi охолодженi або мороженi Лист ДМСУ вiд 29.07.10 N 17/1-10/2219-ЕП. Проведення митного огляду комiсiйно iз залученям працiвникiв Служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, вiддiлу контролю митної вартостi та класифiкацiї тоаврiв.
Про факти надання до митного оформлення вiдповiдних документiв при ввезеннi на митну територiю даного зково iнформувати Департамент аналiтичної роботи управлiння ризиками та аудиту.
Завершення митного оформлення здiйснювати за погодженням з Департаментом аналiтичної роботи управлiння ризиками та аудиту.
 
Начальник вiддiлу контрольно-перевiрочної роботи
Н.П.Сiдлецька
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.