ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

09.09.11 N 1435


Про виключення з перелiку пiдприємств, якi не поновлювали данi в облiковiй картцi з 01.01.09

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 13.01.06 N 14 "Про введення в дiю Перелiку документiв, що утворюються в митних органах України, спецiалiзованих митних установах та органiзацiях, iз зазначенням строкiв зберiгання" та з метою впорядкування бази облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi Київської регiональної митницi, наказую:

     1. Виключити з перелiку пiдприємств, якi перебувають на облiку у Київськiй регiональнiй митницi, суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що не поновлювали реєстрацiйнi документи з 01.01.09.

     2. Вiддiлу iнформацiйних технологiй та митної статистики з 01.01.12 скасувати облiк пiдприємств в електроннiй базi Київської регiональної митницi та Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України.

     3. Заступнику начальника вiддiлу iнформацiйних технологiй та митної статистики (Слюсарю В.Л.), начальникам пiдроздiлiв митного оформлення довести даний наказ до вiдома суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi.

     4. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З.М. довести наказ згiдно з розрахунком розсилки.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника вiддiлу iнформацiйних технологiй та митної статистики Слюсаря В.Л.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi Д.В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.