ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

30.12.11 N 1926


Про внесення змiн та доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 14.07.11 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi"

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 23.12.2011 N 1079 "Про внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби України", пункту 7 наказу Київської регiональної митницi вiд 23.12.11 N 1892 "Про визначення мiсця оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД" та з метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення товарiв, наказую:

     1. Пункт 1.6. Порядку здiйснення облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi (далi Порядок), затвердженого наказом Київської регiональної митницi вiд 14.07.11 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi" виключити.

     2. Пункт 5.6. Порядку викласти у наступнiй редакцiї:

     "5.6. Митне оформлення товарiв здiйснюється суб'єктами ЗЕД у будь-яких ПМО, в межах їх компетенцiї, визначеної окремим наказом митницi, незалежно вiд мiсця облiку суб'єкта ЗЕД.

     Виключно у тому ПМО, де товари знаходяться пiд митним контролем цього ПМО та/або зберiгаються оригiнали дозвiльних документiв, здiйснюється митне оформлення наступних категорiй товарiв:

     5.6.1. Що пiдпадають пiд режим лiцензування та квотування;

     5.6.2. Що перемiщуються через митний кордон України за контрактами, якi пiдлягають реєстрацiї в Мiнiстерствi економiки України;

     5.6.3. Заявлених iз застосуванням тимчасової або неповної декларацiї;

     5.6.4. Що надходять в якостi iноземних iнвестицiй;

     5.6.5. Згiдно з режимом тимчасового ввезення;

     5.6.6. Давальницької сировини та готової продукцiї".

     3. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З.М. довести цей наказ до вiдома начальникiв структурних пiдроздiлiв митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     4. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести цей наказ до вiдома особового складу, фiзичних та юридичних осiб - у частинi, що їх стосується.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Київської регiональної митницi вiдповiдно до тимчасового покладання повноважень.

Начальник Київської регiональної митницi Д.В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.