ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

20.01.12 N 63


Про внесення змiн та доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 14.07.2011 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi"

     З метою забезпечення безперебiйного функцiонування Київської регiональної митницi за новою структурою Київської регiональної митницi, затвердженої Головою Держмитслужби України Калєтнiком I.Г. 26.12.2011, на виконання наказу Київської регiональної митницi вiд 27.12.2011 N 1901 "Про введення в дiю структури та штатного розпису Київської регiональної митницi на 2011 рiк" наказую:

     1. У пунктi 2.1. Порядку здiйснення облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi (далi - Порядок), затвердженого наказом Київської регiональної митницi вiд 14.07.2011 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi" слова "сектором облiку суб'єктiв ЗЕД вiддiлу iнформацiйних технологiй та митної статистики (далi ВIТ та МС)" замiнити на "сектором митної статистики вiддiлу митних iнформацiйних технологiй (далi - ВМIТ)", слова "сектору облiку" замiнити на "сектору митної статистики".

     2. У пунктах 2.3., 2.3.3., 2.4., 2.6., 3.4., 4.4.3. Порядку слова "сектору облiку" замiнити на "сектору митної статистики".

     3. У пунктi 3.4. Порядку слова "ВIТ та МС" замiнити на "ВМIТ".

     4. Пункт 4.2. Порядку викласти у наступнiй редакцiї:

     "4.2. Рiшення про анулювання облiкової картки приймає керiвництво митницi або керiвництво ВМIТ".

     5. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З.М. довести цей наказ до вiдома начальникiв структурних пiдроздiлiв митницi згiдно зi списком розсилки.

     6. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести цей наказ до вiдома особового складу.

     7. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Київської регiональної митницi вiдповiдно до тимчасового покладання повноважень.

Начальник Київської регiональної митницi Д.В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.