ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА ОБЛАСНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Бориспiль

01.02.2012 N 55


Про внесення змiн до наказ у Київської обласної митницi вiд 12.08.11 N 593

     З метою запобiгання випадкам ухилення суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi вiд сплати податкiв у повному обсязi, вiдповiдно до статтi 42 Митного кодексу України вiд 11.07.02 N 92-IV, а також з метою пiдвищення рiвня органiзацiйної роботи з адмiнiстрування митних платежiв, наказую:

     1. Пункт 2 Порядку контролю за правильнiстю класифiкацiї згiдно з УКТЗЕД лiкарських засобiв та виробiв медичного призначення при їх митному оформленнi в Київськiй обласнiй митницi, затвердженого наказом Київської обласної митницi вiд 12.08.11 N 593, викласти у такiй редакцiї:

     "2. Дiя Порядку поширюється на лiкарськi засоби, заявленi за кодом УКТЗЕД 3004 50 10 00 та/або за кодом УКТЗЕД 3004 90 19 00, а також вироби медичного призначення, заявленi до митного оформлення з обкладанням митом за нульовою ставкою згiдно з Митним тарифом України та iз звiльненням вiд сплати податку на додану вартiсть (преференцiя 202), до яких застосовуються додатковi заходи митного контролю, пiд час їх митного оформлення iз застосуванням вантажної митної декларацiї (ВМД типу IМ 40)".

     2. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення довести наказ до особового складу пiд пiдпис та забезпечити його безумовне виконання.

     3. Начальнику вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики (Тилевний В.I.) направити електронну копiю наказу до Департаменту митних iнформацiйних технологiй та статистики з метою включення його в ПIК "Iнспектор-2006".

     4. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення (Савицька I.В.) забезпечити доведення наказу згiдно з розрахунком розсилки.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступникiв начальника митницi вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв.

Начальник митницi В.А. Григор'єв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.