ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 7 лютого 2012 року N 166


Про внесення змiн та доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 14.07.2011 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi"

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 23.12.2011 N 1079 "Про внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби України", наказу Київської регiональної митницi вiд 23.12.2011 N 1892 "Про визначення мiсця оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД" та з метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення товарiв наказую:

     1. Пункт 5.6 Порядку здiйснення облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi, затвердженого наказом Київської регiональної митницi вiд 14.07.2011 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi", викласти у наступнiй редакцiї:

     "5.6. Митне оформлення товарiв здiйснюється суб'єктами ЗЕД у будь-яких ПМО, в межах їх компетенцiї, визначеної окремим наказом митницi, незалежно вiд мiсця облiку суб'єкта ЗЕД.

     Виключно у тiй робочiй групi ПМО, де товари знаходяться пiд митним контролем цiєї робочої групи ПМО та/або зберiгаються оригiнали дозвiльних документiв, здiйснюється митне оформлення наступних категорiй товарiв:

     5.6.1. Що пiдпадають пiд режим лiцензування та квотування.

     5.6.2. Що перемiщуються через митний кордон України за контрактами, якi пiдлягають реєстрацiї в Мiнiстерствi економiки України.

     5.6.3. Заявлених iз застосуванням тимчасової або неповної декларацiї.

     5.6.4. Що надходять в якостi iноземних iнвестицiй.

     5.6.5. Згiдно з режимом тимчасового ввезення.

     5.6.6. Давальницької сировини та готової продукцiї".

     2. Вважати таким, що втратив чиннiсть, пункт 2 наказу Київської регiональної митницi вiд 30.12.2011 N 1926 "Про внесення змiн та доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 14.07.2011 N 1128 "Щодо облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi".

     3. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З. М. довести цей наказ до вiдома начальникiв структурних пiдроздiлiв митницi згiдно зi списком розсилки.

     4. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести цей наказ до вiдома особового складу, фiзичних та юридичних осiб - у частинi, що їх стосується.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Київської регiональної митницi вiдповiдно до тимчасового покладання повноважень.

Начальник Київської регiональної митницi Д. В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.