ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

20.02.12 N 210


Про облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi знаходяться на облiку у Київськiй обласнiй митницi та перемiщують товари, що класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 23.12.2011 N 1079 "Про внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби України" (зi змiнами та доповненнями), наказу Київської регiональної митницi вiд 23.12.2011 N 1892 "Про визначення мiсця оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД" (зi змiнами та доповненнями) та з метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення товарiв наказую:

     1. Вiддiлу митних iнформацiйних технологiй Київської регiональної митницi (далi КРМ) здiйснювати постановку на облiк суб'єктiв ЗЕД, якi за своїм мiсцезнаходженням перебувають на облiку у Київськiй обласнiй митницi, для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД, з наступними особливостями:

     1.1. Здiйснювати постановку на облiк суб'єктiв ЗЕД на м/п "Київ-схiдний". Пiдставою для поставлення суб'єкта ЗЕД на облiк у КРМ є оригiнал облiкової картки Київської обласної митницi (далi КОМ) та її завiрена копiя, яка залишається у справах КРМ, наявнiсть електронної копiї облiкової картки суб'єкта ЗЕД КОМ в ЄАIС Держмитслужби України.

     1.2. На облiковiй картцi суб'єкта ЗЕД КРМ здiйснюється запис: "Дiйсна для оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД та для оформлення листiв про погодження на товари, що класифiкуються у товарнiй групi 30 згiдно з УКТЗЕД".

     2. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З.М. довести цей наказ до вiдома начальникiв структурних пiдроздiлiв митницi згiдно зi списком розсилки.

     3. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести цей наказ до вiдома особового складу, фiзичних та юридичних осiб - у частинi, що їх стосується.

     4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Київської регiональної митницi вiдповiдно до тимчасового покладання повноважень.

Начальник Київської регiональної митницi Д.В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.