ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

15.10.10 N 1222


Про продовження дiї облiкових карток суб'єктiв ЗЕД

     Вiдповiдно до статтi 15 Митного кодексу України, Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.2007 N 940, Перелiку документiв, необхiдних для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01.02.2006 N 80 (iз змiнами), наказу Держмитслужби вiд 08.10.2010 N 1188 "Про оптимiзацiю структури митних органiв, розташованих на територiї Донецької та Запорiзької областей" та з метою недопущення затримок у здiйсненнi митних процедур наказую:

     1. Уважати з 13.10.2010 суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в Марiупольськiй митницi, яка припиняється, такими, що перебувають на облiку в митницi, яка визначена її правонаступником - Схiднiй митницi.

     2. Уважати з 13.10.2010 суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в Бердянськiй митницi, яка припиняється, такими, що перебувають на облiку в митницi, яка визначена її правонаступником - Запорiзькiй митницi.

     3. Установити, що облiковi картки суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, оформленi Марiупольською та Бердянською митницями, є дiйсними.

     4. Начальникам регiональних митниць, митниць довести цей наказ до суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi.

     5. Вiддiлу взаємодiї зi ЗМI та громадськiстю (Судак С.Д.) забезпечити розмiщення цього наказу на вiдомчому веб-сайтi Держмитслужби.

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної митної Служби Бондаря В.В.

Т.в.о. Голови Служби О.М.Дороховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.