ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

31.01.2011 N 7/34


Про визнання деяких наказiв Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Служби безпеки України такими, що втратили чиннiсть

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 лютого 2011 р. за N 224/18962


     Вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про Службу безпеки України", статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", пункту 7 Положення про Державний комiтет України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.04.2007 N 667, наказуємо:

     1. Визнати такими, що втратили чиннiсть:

     наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Служби безпеки України вiд 16.09.2002 N 101/309 "Про затвердження Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виготовлення спецiальних технiчних засобiв для зняття iнформацiї з каналiв зв'язку, iнших засобiв негласного отримання iнформацiї, торгiвлi спецiальними технiчними засобами для зняття iнформацiї з каналiв зв'язку, iншими засобами негласного отримання iнформацiї", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 02.10.2002 за N 799/7087;

     наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Служби безпеки України вiд 10.10.2006 N 92/669 "Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виготовлення спецiальних технiчних засобiв для зняття iнформацiї з каналiв зв'язку, iнших засобiв негласного отримання iнформацiї, торгiвлi спецiальними технiчними засобами для зняття iнформацiї з каналiв зв'язку, iншими засобами негласного отримання iнформацiї", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 30.10.2006 за N 1170/13044.

     2. Департаменту лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (Iванченко О. Б.), Департаменту охорони державної таємницi та лiцензування Служби безпеки України (Воронов О. П.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Третьякова С. I. i заступника Голови Служби безпеки України Породька В. М.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва М. Ю. Бродський
Голова Служби безпеки України В. I. Хорошковський
ПОГОДЖЕНО:
В. о. Голови Антимонопольного комiтету України Ю. Г. Кравченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.