ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

14.03.2011 N 20/01359-ЕП

 

Начальникам митниць, регiональних митниць
(крiм Регiональної iнформацiйної та Енергетичної регiональної митниць)


     На виконання доручення Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.03.11 N 9186/1/1-11 щодо недопущення контрабандного вивезення насiння гречки та крупи гречаної за межi митної територiї України i вiдповiдно до доручення Голови Держмитслужби України вiд 09.03.11 N 4981/4-7:

     1. Начальникам митниць взяти пiд особистий контроль зовнiшньоекономiчнi операцiї, пов'язанi iз вивезенням за межi митної територiї України насiння та крупи гречаної.

     2. Службам боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил здiйснювати аналiтично-пошуковi заходи, спрямованi на виявлення та протидiю незаконному вивезенню за межi митної територiї України насiння та крупи гречаної.

     3. Пiдроздiлам митної варти забезпечити проведення ефективних, цiльових заходiв спрямованих на недопущення незаконного вивезення насiння та крупи гречаної поза пунктами пропуску на Державному кордонi України.

     4. Пiд час проведення пiдроздiлами митної варти з працiвниками УМВС ДАI в Українi спiльних заходiв на автошляхах в зонах дiяльностi митних органiв особливу увагу придiляти вивченню документiв на вантажi - насiння та крупи гречаної, в разi необхiдностi залучати до перевiрки працiвникiв iнших правоохоронних органiв.

     5. В разi встановлення фактiв незаконного вивезення за межi митної територiї України зазначених товарiв негайно iнформувати Департамент.

<...>

В.о. директора Департаменту В.М. Лисий
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.