Документ скасований: Постанова КМУ № 17 від 12.01.2022

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 25 травня 2011 р. N 592


Про внесення змiн до Положення про державну експертизу з енергозбереження

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Положення про державну експертизу з енергозбереження, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15 липня 1998 р. N 1094 "Про державну експертизу з енергозбереження" (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 28, ст. 1060; 2006 р., N 45, ст. 3015), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня набрання чинностi частинами другою - п'ятою статтi 31 Закону України "Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi".

Прем'єр-мiнiстр України М. АЗАРОВ

Iнд. 70

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 25 травня 2011 р. N 592

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про державну експертизу з енергозбереження

     1. Пункт 2 пiсля слiв "дiючих об'єктiв i пiдприємств" доповнити словами "з рiчним споживанням паливно-енергетичних ресурсiв у тисячу i бiльше тонн у перерахунку на умовне паливо - за рiшенням замовника у разi надання преференцiй (субсидiй, податкових або фiнансово-кредитних пiльг) за рахунок бюджетних коштiв".

     2. Пункт 6 викласти у такiй редакцiї:

     "6. Державну експертизу з енергозбереження проводить Держенергоефективностi. Експертиза проектiв будiвництва проводиться вiдповiдно до статтi 31 Закону України "Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi".".

     3. У додатку до Положення:

     1) абзац четвертий викласти у такiй редакцiї:

     "Енерготехнологiчна частина технiко-економiчних обґрунтувань i проектiв будiвництва нових об'єктiв та пiдприємств, реконструкцiї, технiчного переобладнання, модернiзацiї дiючих об'єктiв та пiдприємств з рiчним споживанням паливно-енергетичних ресурсiв у тисячу i бiльше тонн у перерахунку на умовне паливо - за рiшенням замовника у разi надання преференцiй (субсидiй, податкових або фiнансово-кредитних пiльг) за рахунок бюджетних коштiв.";

     2) абзаци п'ятий - сьомий виключити;

     3) виноску

     "** Об'єкти та пiдприємства з рiчним споживанням паливно-енергетичних ресурсiв 1 тис. тонн i бiльше в перерахунку на умовне паливо." виключити.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.