ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

вiд 19.07.2011 N 18/15-16-4085-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Щодо продовження дiї облiкових карток суб'єктiв ЗЕД

     Вiдповiдно до наказу Держмитслужби вiд 05.07.2011 N 577 "Про припинення здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв Енергетичною регiональною митницею та внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби України" з 15.07.2011 припинено здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв, що було вiднесено до компетенцiї Енергетичної регiональної митницi та передано виконання зазначених функцiй до Київської регiональної митницi.

     З метою уникнення можливих затримок у митному оформленнi товарiв та створення сприятливих умов для здiйснення зовнiшньоторговельної дiяльностi суб'єктiв ЗЕД, пiдготовлено проект наказу Держмитслужби "Про продовження дiї облiкових карток суб'єктiв ЗЕД". Вiдповiдно до зазначеного наказу, облiковi картки суб'єктiв ЗЕД, оформленi Енергетичною регiональною митницею, вважаються дiйсними до 15.12.2011. При цьому, якщо суб'єкт зовнiшньоекономiчної дiяльностi перебуває на облiку в Енергетичнiй регiональнiй митницi, яка припиняється, та в Київськiй регiональнiй митницi, облiкова картка, оформлена Енергетичною регiональною митницею, анулюється.

     Данi про оформлення та анулювання облiкових карток суб'єктiв ЗЕД передавати до ЄАIС Держмитслужби України у загальному порядку.

Начальник Департаменту П.В.Пашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.