ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

06.12.2011 р. N 16/3-16.3/2028-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць
Центр пiдвищення квалiфiкацiї, перепiдготовки працiвникiв та кiнологiї


Про iнформацiю, необхiдну для здiйснення фiтосанiтарного контролю у формi попереднього документального контролю

     На замiну листа Держмитслужби вiд 24.11.2011 N 16/1-16.3/1918-ЕП для використання в роботi надсилаємо уточнену систематизовану iнформацiю iз перелiками товарiв, якi пiдлягають фiтосанiтарному контролю (у тому числi у формi попереднього документального контролю); документами та вiдомостями, на пiдставi яких здiйснюється попереднiй документальний контроль; умовами, при яких здiйснюється попереднiй документальний контроль товарiв.

     Додаток: на 52 арк.

Заступник директора Департаменту класифiкацiї товарiв та заходiв регулювання ЗЕД - начальник Управлiння В.I.Демченко

 

Додаток

Перелiк товарiв, що пiдлягають фiтосанiтарному контролю (у тому числi у формi попереднього документального контролю) у разi перемiщення їх через митний кордон України

Код товару згiдно з УКТЗЕД Опис товару Вве-
зення
Виве-
зення
Тран-
зит
Умови, при яких здiйснюється попереднiй документальний контроль Документи для здiйснення попереднього документального контролю Примiтки
0601 Цибулини, бульби, кореневi бульби, бульбоцибулини, кореневища, включаючи розгалуженi кореневища, у станi вегетативного спокою, у станi вегетацiї або цвiтiння; саджанцi, рослини та коренi цикорiю, крiм коренiв товарної позицiї 1212 згiдно з УКТЗЕД 2, 3 3 2      
0602 Живi рослини (включаючи їх корiння), живцi та пiдщепи; мiцелiй грибiв, крiм тих, що класифiкуються в товарних позицiях 0601 i 1212 згiдно з УКТЗЕД 2, 3 3 2      
0603 Зрiзанi квiтки та пуп'янки, придатнi для складення букетiв або для декоративних цiлей, свiжi, засушенi, вибiленi, пофарбованi, просоченi або обробленi iншим способом 1, 3 3 1 Державний контроль в пунктi пропуску через митний кордон України здiйснюється у формi попереднього документального контролю у разi, якщо товар перебуває в герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах або контейнерах. Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0604 Тiльки листя, гiлки та iншi частини рослин, без квiток або пуп'янкiв, трави, мохи та лишайники, придатнi для складення букетiв або для декоративних цiлей, засушенi, вибiленi, пофарбованi, просоченi або обробленi iншим способом 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0604 10 Мохи та лишайники 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0604 91 Листя, гiлки та iншi частини рослин, без квiток або пуп'янкiв, трави, придатнi для складення букетiв або для декоративних цiлей, свiжi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0701 Картопля, свiжа або охолоджена 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0702 00 00 00 Помiдори, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0703 Цибуля рiпчаста, цибуля-шалот, часник, цибуля-порей та iншi цибулиннi овочi, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0704 Капуста головчаста, капуста цвiтна, капуста броколi, кольрабi та аналогiчнi їстiвнi овочi роду Brassica, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0705 Салат-латук (Lactuca sativa) i цикорiй (Cichorium spp.), свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0706 Морква, рiпа, столовi буряки, солодкий корiнь, редька, селера коренева та аналогiчнi їстiвнi коренеплоди, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0707 00 Огiрки, корнiшони, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0708 Бобовi овочi, лущенi або нелущенi, свiжi або охолодженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0709 Овочi, свiжi або охолодженi, крiм картоплi, помiдорiв, капусти головчастої, капусти цвiтної, капусти броколi, кольрабi та аналогiчних їстiвних овочiв роду Brassica 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0712 Овочi сушенi, цiлi, нарiзанi шматками, скибками, подрiбненi чи у виглядi порошку, але без будь-якої подальшої обробки 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0713 Овочi бобовi сушенi, лущенi, очищенi або неочищенi вiд насiннєвої оболонки, подрiбненi або неподрiбненi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0714 Манiок, маранта, салеп, топiнамбур, солодка картопля, або батат, аналогiчнi коренеплоди чи бульби з високим вмiстом крохмалю або iнулiну, свiжi, охолодженi, мороженi або сушенi, цiлi чи порiзанi або у виглядi гранул чи скибок; серцевина сагової пальми 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0801 Горiхи кокосовi, бразильськi, кеш'ю, свiжi або сушенi, очищенi вiд шкаралупи або неочищенi, з шкiркою або без шкiрки 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0802 Горiхи, крiм кокосових, бразильських, кеш'ю, свiжi або сушенi, очищенi вiд шкаралупи або неочищенi, з шкiркою або без шкiрки 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0803 00 Банани, включаючи плантайни, свiжi або сушенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0804 Фiнiки, iнжир, ананаси, авокадо, гуаява, манго та мангостани, свiжi або сушенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0805 Цитрусовi, свiжi або сушенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0806 Виноград, свiжий або сушений 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0807 Динi, кавуни i папая, свiжi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0808 Яблука, грушi та айва, свiжi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0809 Абрикоси, вишнi та черешнi, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свiжi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0810 Плоди, свiжi, крiм тих, що класифiкуються в товарних позицiях 0801-0809 згiдно з УКТЗЕД 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0813 Плоди сушенi, крiм тих, що включенi до товарних позицiй 0801-0806 згiдно з УКТЗЕД; сумiшi горiхiв або сушених плодiв групи 08 згiдно з УКТЗЕД 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0814 00 00 00 Шкiрки цитрусових або динь (включаючи шкiрки кавунiв), свiжi, мороженi, сушенi або консервованi для тимчасового зберiгання в розсолi, у сiрчанiй водi або в iншому розчинi, що забезпечує їх тимчасову консервацiю 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0901 11 00 Кава несмажена з кофеїном 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0901 12 00 00 Кава несмажена без кофеїну 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0902 Чай ароматизований чи неароматизований 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0903 00 00 00 Мате, або парагвайський чай 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0904 Перець роду Piper; стручковий перець роду Capsicum або пахучий перець роду Pimenta, сушений або подрiбнений чи мелений 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0906 Кориця та квiти коричного дерева 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0907 00 00 00 Гвоздика (цiлi плоди, квiтки та квiтконiжки) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0908 Горiх мускатний, мацiс i кардамон 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0909 Насiння анiсу, бодяну, фенхелю, корiандру, кумiну, кмину; ягоди ялiвцю 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
0910 Iмбир, шафран, турмерик (куркума), тим'ян, або чебрець; лаврове листя, каррi та iншi прянощi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1001 Пшениця i сумiш пшеницi та жита (меслин) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1002 00 00 00 Жито 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1003 00 Ячмiнь 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1004 00 00 00 Овес 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1005 Кукурудза 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1006 Рис 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1007 00 Сорго зернове 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1008 Гречка, просо та насiння канаркової трави; зерновi культури, крiм тих, що класифiкуються в товарних позицiях 1001-1007 згiдно з УКТЗЕД 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1008 10 Гречка 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1008 20 Просо 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1008 90 Зерновi культури, крiм гречки, проса та насiння канаркової трави 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1101 00 Борошно пшеничне або iз сумiшi пшеницi та жита (меслину) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1102 Борошно iз зерна iнших зернових культур, крiм пшеничного, або iз сумiшi пшеницi та жита (меслину) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1103 Крупи, крупка та гранули iз зерна зернових культур 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1104 Зерно зернових культур, оброблене iншими способами (наприклад, лущене, плющене, у виглядi пластiвцiв, обрушене, рiзане (ядро) або подрiбнене), за винятком рису товарної позицiї 1006 згiдно з УКТЗЕД; зародки зерна зернових культур, цiлi, плющенi, у виглядi пластiвцiв або меленi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1105 Борошно, крупи, порошок, пластiвцi, гранули з картоплi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1106 Борошно, крупи та порошок iз сушених бобових овочiв товарної позицiї 0713, iз саго або з коренеплодiв чи бульбоплодiв товарної позицiї 0714 або продуктiв групи 08 згiдно з УКТЗЕД 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1107 Солод, обсмажений або необсмажений 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1201 00 Соєвi боби, подрiбненi або неподрiбненi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1202 Арахiс, несмажений або не приготовлений iншим способом, лущений або нелущений, подрiбнений або неподрiбнений 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1203 00 00 00 Копра 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1204 00 Насiння льону, подрiбнене або неподрiбнене 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1205 Насiння свирiпи або рiпаку, подрiбнене або неподрiбнене 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1206 00 Насiння соняшнику, подрiбнене або неподрiбнене 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1207 Насiння та плоди iнших олiйних культур, крiм тих, що класифiкуються в товарних позицiях 1201-1206 згiдно з УКТЗЕД, подрiбненi або неподрiбненi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1208 Борошно з насiння чи плодiв олiйних культур, крiм борошна з гiрчицi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1209 Насiння, плоди та спори для сiвби 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1210 Шишки хмелю, свiжi або сухi, подрiбненi або неподрiбненi, розмеленi або у виглядi гранул; лупулiн 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1211 Рослини, частини рослин, насiння та плоди, якi використовуються в основному у парфумерiї, медицинi або для боротьби з комахами, паразитами тощо, свiжi або сушенi, порiзанi або непорiзанi, подрiбненi або неподрiбненi, меленi або немеленi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1212 Плоди рiжкового дерева, морськi та iншi водоростi, цукровi буряки та цукрова тростина, свiжi, охолодженi, мороженi або сушенi, подрiбненi або неподрiбненi; кiсточки, ядра плодiв та iншi продукти рослинного походження (включаючи несмаженi коренi цикорiю виду Cichorium intybus sativum), якi використовуються в основному для харчових цiлей, в iнших товарних позицiях УКТЗЕД не зазначенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1213 00 00 00 Солома та полова зернових, необробленi, подрiбненi або неподрiбненi, меленi або немеленi, пресованi або у виглядi гранул 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1214 Бруква кормова, буряк кормовий (мангольд), кормовi коренеплоди, сiно, люцерна, конюшина, еспарцет, капуста кормова, люпин, вика та аналогiчнi кормовi продукти, гранульованi або негранульованi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1401 Матерiали рослинного походження (наприклад, бамбук, iндiйська тростина, або ротанг, тростина, очерет, лоза, рафiя, очищена, вибiлена або пофарбована солома злакiв, липова кора), що використовуються в основному для плетiння 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1404 Матерiали рослинного походження, в iнших товарних позицiях УКТЗЕД не зазначенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1801 00 00 00 Какао-боби, цiлi або розмеленi, сирi або смаженi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
1802 00 00 00 Шкаралупи, шкiрки (лушпайки) та iншi вiдходи какао 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
2302 Висiвки, кормове борошно та iншi вiдходи та залишки вiд просiювання, помелу або iнших способiв обробки зерна зернових чи бобових культур, гранульованi чи негранульованi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
2308 00 Продукти рослинного походження та рослиннi вiдходи, рослиннi залишки i побiчнi продукти, негранульованi або гранульованi, що використовуються для годiвлi тварин, в iнших товарних позицiях УКТЗЕД не зазначенi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
2401 Тiльки тютюнова сировина 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
2401 30 00 00 Тiльки тютюновi вiдходи 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
2703 00 00 00 Торф (включаючи торф'яний дрiбняк), агломерований або неагломерований 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4401 Деревина паливна у виглядi колод, полiн, хмизу, гiлок, сучкiв тощо; деревна трiска або стружка; тирса, трiска, стружка, уламки та вiдходи деревини та скрап, агломерованi або неагломерованi, у виглядi колод, полiн, брикетiв, гранул тощо 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4403 Лiсоматерiали необробленi, з видаленою або невидаленою корою або заболонню, або начорно брусованi або небрусованi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4404 Деревина бондарна; колоди колотi; палi, кiлки, стовпи загостренi з дерева, але не розпилянi уздовж; лiсоматерiали, начорно обтесанi, але не обточенi, не вигнутi або не обробленi iншим способом, що використовуються для виробництва цiпкiв, парасольок, ручок для iнструментiв або подiбних виробiв; деревина лущена та аналогiчна 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4406 10 00 00 Шпали дерев'янi для залiзничних або трамвайних колiй, непросоченi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4407 Лiсоматерiали обробленi, розпилянi або розколотi уздовж, роздiленi на шари або лущенi, струганi або неструганi, шлiфованi або нешлiфованi, якi мають або не мають торцевi з'єднання, завтовшки бiльш як 6 мм 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4408 Листи для облицювання (включаючи листи, отриманi роздiленням шаруватої деревини), листи для клеєної фанери або для подiбної шаруватої деревини та iншi лiсоматерiали, обробленi, розпилянi уздовж, роздiленi на шари або лущенi, струганi або неструганi, шлiфованi або нешлiфованi, що мають або не мають торцевi з'єднання завтовшки не бiльш як 6 мм 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4409 Пилопродукцiя з деревини (включаючи дощечки та фриз для паркетного покриття пiдлоги, незiбранi) у виглядi профiльованого погонажу (з гребенями, пазами, шпунтованi, iз стесаними краями, з'єднанням у виглядi напiвкруглого калювання, фасоннi, закругленi тощо) уздовж будь-яких країв чи площин, струганi або неструганi, шлiфованi або нешлiфованi, що мають або не мають торцевi з'єднання 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4415 Ящики, коробки, пакувальнi корзини, барабани та аналогiчна тара з деревини; дерев'янi барабани (котушки) для кабелiв; пiддони, пiддони з бортами та iншi дерев'янi завантажувальнi щити; обичайки дерев'янi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4418 Вироби столярнi та теслярськi будiвельнi деталi, включаючи пористi дерев'янi панелi, паркет щитовий зiбраний, ґонт i дранку для покрiвель 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4420 10 19 00 Статуетки та iншi декоративнi вироби дерев'янi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
4420 90 99 00 Вироби дерев'янi мозаїчнi та iнкрустованi; шкатулки та коробки для ювелiрних або ножових виробiв та аналогiчнi вироби, предмети меблiв, що не належать до групи 94, крiм виготовлених з деревини тропiчних порiд, зазначених у додатковiй примiтцi 2 до групи 44 згiдно з УКТЗЕД 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5101 Вовна, не пiддана кардо- або гребенечесанню 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5201 00 Бавовна, не пiддана кардо- та гребенечесанню 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5301 Тiльки волокно лляне, необроблене або оброблене, але непрядене 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5301 30 Пачоси та вiдходи льону 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5302 Тiльки волокно конопляне (Cannabis sativa L.), необроблене або оброблене, але непрядене 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5302 90 00 00 Пачоси та вiдходи конопель (включаючи прядильнi вiдходи та обтiпану сировину) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5303 Тiльки волокно джутове та iншi луб'янi текстильнi волокна (за винятком волокон льону, коноплi та рами), необробленi або обробленi, але непряденi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5303 90 00 00 Пачоси та вiдходи волокна джутового та iнших луб'яних текстильних волокон (за винятком волокон льону, коноплi та рами), включаючи прядильнi вiдходи та обтiпану сировину 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5305 00 00 00 Волокна кокосовi, абаки (манiльської коноплi або Musa textilis Nee), рами та iншi рослиннi текстильнi волокна, в iнших товарних позицiях УКТЗЕД не зазначенi, необробленi або обробленi, але непряденi 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5305 00 00 00 Тiльки пачоси та вiдходи волокон кокосових, абаки (манiльської коноплi або Musa textilis Nee), рами та iнших рослинних текстильних волокон, в iнших товарних позицiях УКТЗЕД не зазначених (включаючи прядильнi вiдходи та обтiпану сировину) 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
5307 Пряжа з джутового або iнших текстильних луб'яних волокон товарної позицiї 5303 згiдно з УКТЗЕД         Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  
9705 00 00 00 Колекцiї та предмети колекцiонування iз зоологiї, ботанiки, мiнералогiї, анатомiї або такi, що становлять iсторичний, археологiчний, палеонтологiчний, етнографiчний чи нумiзматичний iнтерес 1, 3 3 1   Фiтосанiтарний сертифiкат, який видається державним органом з карантину i захисту рослин країни-експортера, що засвiдчує фiтосанiтарний стан товару (оригiнал документа; подається пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту); карантинний дозвiл, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин" (оригiнал або його копiя, засвiдчена нотарiально чи суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якому видано такий документ; подаються пiд час ввезення на митну територiю України або транзиту). Карантинний дозвiл на транзит не вимагається на об'єкти регулювання, якi перемiщуються транзитом територiєю України у герметичних, iзотермiчних, iзольованих транспортних засобах, за умови, що опломбування, здiйснене митним органом країни-експортера, є непошкодженим. Дане положення не застосовується до реекспортних вантажiв.  

     Примiтки:

     1. Пiд цифровими позначеннями 0, 1, 2 i 3 розумiється:

     0 - товар, що не пiдлягає державному контролю (у тому числi у формi попереднього документального контролю);
     1 - товар, що пiдлягає державному контролю у формi попереднього документального контролю;
     2 - товар, що пiдлягає державному контролю, який здiйснюється посадовою особою вiдповiдного контролюючого органу в пунктi пропуску через митний кордон України (пункт ввезення на митну територiю України);
     3 - товар, що пiдлягає державному контролю, який здiйснюється посадовою особою контролюючого органу в зонах митного контролю на митнiй територiї України (крiм пунктiв пропуску через митний кордон України).

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.