Документ скасований: Лист ДМСУ (до 2012) № 11.1/2-16.2/2165-ЕП від 05.03.2013
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
27.02.12 | N 11.1/2-16.2/2077-ЕП |
---|
Начальнику регiональної митницi Начальникам митниць Начальнику Центрального митного управлiння лабораторних дослiджень та експертної роботи |
Про внесення змiн до листа Держмитслужби вiд
16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП
З метою вдосконалення роботи за напрямком класифiкацiї товарiв, доповнити Методичнi рекомендацiї щодо класифiкацiї окремих товарiв згiдно з вимогами УКТЗЕД, що надiсланi листом Держмитслужби вiд 16.05.11 N 11.1/2-16/7598-ЕП (зi змiнами та доповненнями), виклавши пункт 16 Додатку 1 у редакцiї, що додається.
Додаток, зазначене по тексту на 1 арк.
Перший заступник Голови Служби | О.М.Дороховський |
Додаток 1 |
Текстовий опис пункту 16 до додатку 1 Методичних рекомендацiй щодо класифiкацiї окремих товарiв згiдно з вимогами УКТЗЕД, що надiсланий листом Держмитслужби вiд 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП (iз змiнами та доповненнями)
N з/п | Назва товару | Код товару | Методологiя класифiкацiї |
16 | Термiни "вмiст цукру" та "одержанi шляхом теплової обробки" для продуктiв товарної позицiї 2007 | 2007 | Додаткова примiтка 2 (а) до групи 20
встановлює порядок розрахунку "вмiсту
цукру" для продуктiв цiєї групи. Згiдно з цiєю
Примiткою "вмiст цукру" у продуктах товарної
позицiї 2007 визначається як вмiст
рiзних цукрiв, виражених як цукроза, вiдповiдає
цифровому показнику рефрактометра при
температурi 20°С, помноженому на коефiцiєнт 0,95. В УКТЗЕД термiн "цукри" означає моносахариди, дисахариди та олiгосахариди (вiдповiдно до Пояснень до товарної позицiї 2940). Кiлькiсть доданого цукру для продуктiв товарної позицiї 2007 не розраховується. Таким чином, для здiйснення класифiкацiї продуктiв у товарнiй позицiї 2007 необхiдна iнформацiя про показник рефрактометра, виражений як цукроза. Примiтка 5 до групи 20 УКТЗЕД визначає термiн "одержанi шляхом теплової обробки" для продуктiв товарної позицiї 2007. Згiдно з цiєю примiткою, термiн "одержанi шляхом теплової обробки" означає продукти, одержанi шляхом термiчної обробки при атмосферному тиску або при зниженому тиску для пiдвищення в'язкостi продукту в результатi зменшення вмiсту води або iншим способом. Плоди, горiхи та iншi їстiвнi частини рослин, цiлi, порiзанi на частини або подрiбненi, а також їхнi сумiшi, приготовленi i консервованi iншими способами, крiм будь-яких способiв, зазначених в iнших групах або в попереднiх товарних позицiях групи 20, включаються до товарної позицiї 2008. |
Copyright © 2024 НТФ «Интес» Все права сохранены. |