ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

15.03.12 N 15/2-15.2-2/443-ЕП

 

Департамент митних iнформацiйних технологiй та статистики


     На виконання п. 9 розпорядження Голови Служби вiд 24.02.12 N 38/1-р щодо наскрiзного контрою з вiдомостями та складовими митної вартостi, якi зазначаються в декларацiї митної вартостi, поданої до вантажної митної декларацiї в межах компетенцiї Управлiння митної вартостi пропонуємо запровадити автоматизований контроль за правильнiстю заповнення окремих граф декларацiї митної вартостi форми ДМВ-1 (далi - ДМВ-1).

     У випадку перемiщення оцiнюваних товарiв, на пiдставi договору купiвлi-продажу (графа 20 заповнена) на умовах поставки, зазначених в графi 20 ВМД (графi 3 ДМВ-1) EXW, FCA, FOB, FAS, CPT, CIP, CFR, CIF, DES, DEQ, DAF, DDU, DDP, DAP та DAT- географiчний пункт за межами митної територiї України (пiдроздiл другий графи 20 ВМД не дорiвнює "UA"), повинний бути заповнений пiдроздiл а) графи 17 роздiлу Б ДМВ-1.

     У випадку перемiщення оцiнюваних товарiв, на пiдставi договору купiвлi-продажу на умовах поставки EXW- географiчний пункт за межами митної територiї України, крiм пiдроздiлу а) графи 17 ДМВ-1 повинний також бути заповнений пiдроздiл б) зазначеної графи.

Заступник директора Департаменту митних платежiв М.В. Гайшунов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.