МIНIСТЕРСТВО ДОХОДIВ I ЗБОРIВ УКРАЇНИ

вiд 06.02.2014 N 2996/7/99-99-24-01-01-17

 

Митницi Мiндоходiв


Про запровадження в Королiвствi Нiдерландiв нових свiдоцтв про реєстрацiю транспортних засобiв

     Для врахування в роботi направляємо дипломатичну ноту Посольства Королiвства Нiдерландiв в Українi вiд 09.01.2014 N 7/2014 щодо запровадження в цiй країнi нових свiдоцтв про реєстрацiю транспортних засобiв.

     Додаток: на 5 арк.

Директор Департаменту митної справи О.М.Дороховський

 

Додаток

     Посольство Королiвства Нiдерландiв в Українi

     N 7/2014

     Посольство Королiвства Нiдерландiв в Українi засвiдчує свою повагу Мiнiстерству закордонних справ України та має честь звернутися iз наступним.

     З 1 сiчня 2014 року Королiвство Нiдерландiв почало видавати новi свiдоцтва про реєстрацiю транспортних засобiв. Такi свiдоцтва мають новий дизайн, мiстять додаткову iнформацiю та знаки iдентифiкацiї у вiдповiдностi до гармонiзованого європейського законодавства.

     Посольство Королiвства Нiдерландiв в Українi звертається до Мiнiстерства закордонних справ України iз проханням поширити iнформацiю про новi свiдоцтва про реєстрацiю транспортних засобiв серед вiдповiдних зацiкавлених державних органiв. Зразок нового свiдоцтва та бiльш детальна iнформацiя додаються.

     Посольство Королiвства Нiдерландiв в Українi користується цiєю нагодою, аби поновити Мiнiстерству закордонних справ України запевнення у своїй високiй повазi.

Київ, 9 сiчня 2014 року

Мiнiстерство закордонних справ України

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.