КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 11 лютого 2016 р. N 185


Про внесення змiн до Положення про Мiнiстерство фiнансiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Положення про Мiнiстерство фiнансiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 р. N 375 (Офiцiйний вiсник України, 2014 р., N 69, ст. 1936; 2015 р., N 34, ст. 1012, N 48, ст. 1541, N 63, ст. 2092; 2016 р., N 16, ст. 654), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 11 лютого 2016 р. N 185

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про Мiнiстерство фiнансiв України

     1. Пункт 4 доповнити пiдпунктом 241 такого змiсту:

     "241) здiйснює на пiдставi результатiв аналiзу персональних даних та iнформацiї, що мiстить банкiвську таємницю, верифiкацiю та монiторинг достовiрностi iнформацiї, поданої фiзичними особами для нарахування та своєчасного i в повному обсязi отримання соцiальних виплат, пiльг, субсидiй, пенсiй, заробiтних плат, iнших виплат, що здiйснюються за рахунок коштiв державного та мiсцевих бюджетiв, коштiв Пенсiйного фонду України, фондiв загальнообов'язкового державного соцiального страхування, та визначає порядок отримання, обробки та захисту такої iнформацiї;".

     2. Пiдпункт 2 пункту 6 доповнити абзацом такого змiсту:

     "вiд мiнiстерств, iнших центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади, органiв мiсцевого самоврядування, Нацiонального банку, Пенсiйного фонду України, фондiв загальнообов'язкового державного соцiального страхування, пiдприємств, установ i органiзацiй, банкiв та iнших фiнансових установ незалежно вiд форми власностi персональнi данi отримувачiв усiх видiв соцiальних виплат, пiльг, субсидiй, пенсiй, заробiтних плат, iнших виплат, що здiйснюються за рахунок коштiв державного та мiсцевих бюджетiв, коштiв Пенсiйного фонду України, фондiв загальнообов'язкового державного соцiального страхування, iнформацiю, що мiстить банкiвську таємницю, для здiйснення верифiкацiї та монiторингу достовiрностi поданої отримувачами зазначених виплат iнформацiї. Така iнформацiя подається в електронному виглядi, у тому числi у виглядi баз даних;".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.