ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до пункту 31 роздiлу VI "Прикiнцевi та перехiднi положення" Бюджетного кодексу України щодо державного пiдприємства "Антонов"

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Пункт 31 роздiлу VI "Прикiнцевi та перехiднi положення" Бюджетного кодексу України (Вiдомостi Верховної Ради України, 2010 р., N 50 - 51, ст. 572) викласти в такiй редакцiї:

     "31. Установити, що положення частини тринадцятої статтi 17 цього Кодексу не застосовуються в разi розстрочення сплати заборгованостi державного пiдприємства "Виробниче об'єднання Пiвденний машинобудiвний завод iменi О. М. Макарова" перед державою за кредитом, залученим 2 лютого 2004 року в компанiї "Colvis Finance Limited" (Великобританiя) пiд державну гарантiю, а також державного пiдприємства "Антонов" перед державою за виконання зобов'язань за облiгацiями, що випущенi державним пiдприємством "Київський авiацiйний завод "Авiант" у 2009 роцi пiд державнi гарантiї. При цьому сума пенi та iнших штрафних санкцiй, нарахованих внаслiдок невиконання таких зобов'язань державним пiдприємством "Виробниче об'єднання Пiвденний машинобудiвний завод iменi О. М. Макарова" та державним пiдприємством "Антонов" на реструктуризовану суму заборгованостi, списується".

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України у мiсячний строк з дня набрання чинностi цим Законом:

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити перегляд i приведення мiнiстерствами та iншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом.

Президент України П. ПОРОШЕНКО

м. Київ
20 жовтня 2016 року
N 1702-VIII

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.