МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

04.08.2017 N 686


Про затвердження Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
04 вересня 2017 р. за N 1082/30950


     Вiдповiдно до пункту 18 частини першої статтi 20 Закону України "Про Державну прикордонну службу України", статей 23, 24 Закону України "Про державний кордон України", пункту 9 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 липня 1998 року N 1147, пункту 5 Порядку здiйснення координацiї дiяльностi органiв виконавчої влади та органiв мiсцевого самоврядування з питань додержання режимiв на державному кордонi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 сiчня 1999 року N 48, з метою впорядкування в'їзду i перебування громадян України та iнших осiб у мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, наказую:

     1. Затвердити Порядок в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб, що додається.

     2. Департаменту формування полiтики щодо пiдконтрольних Мiнiстровi органiв влади та монiторингу Мiнiстерства внутрiшнiх справ України (Боднар В. Є.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Голову Державної прикордонної служби України.

Мiнiстр А. Б. Аваков
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державної прикордонної служби України П. Цигикал
Голова Нацiональної полiцiї України С. М. Князєв
Т. в. о. Голови Служби безпеки України генерал-полковник В. Малiков

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства внутрiшнiх справ України
04 серпня 2017 року N 686
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
04 вересня 2017 р. за N 1082/30950

ПОРЯДОК
в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб

I. Загальнi положення

     1. Цей Порядок визначає органiзацiю (процедури) пропуску для в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень (далi - лiнiя прикордонних iнженерних споруджень), громадян України та iнших осiб з метою забезпечення дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму.

     2. Термiни, що вживаються в цьому Порядку, визначенi в Положеннi про прикордонний режим, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 липня 1998 року N 1147.

     3. Пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється вiдповiдно до вимог статей 23, 24 Закону України "Про державний кордон України" та пункту 9 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 липня 1998 року N 1147.

     4. Часовi показники пропуску i перебування осiб за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень (далi - часовi показники пропуску i перебування), спецiальнi мiсця, через якi здiйснюється пропуск осiб (далi - мiсця пропуску), та їх нумерацiя визначаються органом охорони державного кордону за погодженням з мiсцевими державними адмiнiстрацiями й органами мiсцевого самоврядування або у випадках, установлених Законом України "Про вiйськово-цивiльнi адмiнiстрацiї", - з вiйськово-цивiльними адмiнiстрацiями.

     Часовi показники пропуску i перебування визначаються щороку станом на 01 квiтня i 01 листопада. У разi звернення мiсцевих державних адмiнiстрацiй i органiв мiсцевого самоврядування або вiйськово-цивiльних адмiнiстрацiй часовi показники пропуску i перебування можуть змiнюватися в iнший перiод з урахуванням регiональних особливостей.

     Обладнання та позначення на мiсцевостi, а також вiдкриття мiсць пропуску та їх закриття здiйснюється органом охорони державного кордону.

     5. Вiдомостi про розташування мiсць пропуску та часовi показники пропуску i перебування, порядок перебування осiб за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень опублiковуються в засобах масової iнформацiї.

     6. Купання, рибальство, випас худоби, а також обладнання i використання мiсць для цього за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюються вiдповiдно до законодавства.

II. Документи для пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

     1. Пропуск осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється за перепусткою, форму якої наведено в додатку 1 до цього Порядку (далi - перепустка).

     2. Для здiйснення аматорського або спортивного рибальства, колективного або iндивiдуального випасання худоби в мiсцях, визначених i обладнаних вiдповiдно до законодавства, користування самохiдними i несамохiдними суднами, iншими плавзасобами (крiм суден флоту рибної промисловостi) на прикордонних водних об'єктах, якщо це передбачено мiжнародними договорами та законодавством України, за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень пропускаються громадяни України за пред'явлення перепустки i документа, що посвiдчує особу.

     3. При здiйсненнi господарської дiяльностi, промислового рибальства або здiйснення туристичних подорожей, якщо це передбачено мiжнародними договорами та законодавством України, пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється за пред'явленням перепустки та документiв, що пiдтверджують право на здiйснення такої дiяльностi, а також:

     для громадян України - документа, що посвiдчує особу;

     для iноземцiв та осiб без громадянства - документа, що посвiдчує особу, та документа, що пiдтверджує законнiсть їх перебування на територiї України.

     4. Пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень осiб, якi не досягли 16 рокiв, здiйснюється у виняткових випадках за перепусткою, передбаченою пунктом 1 цього роздiлу, i свiдоцтвом про народження або паспортним документом цiєї особи в супроводi одного iз батькiв (опiкуна, пiклувальника) або особи, уповноваженої одним iз батькiв (опiкуном, пiклувальником) на супровiд за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, або вiдповiдного представника установи чи органiзацiї, де навчаються або вiдпочивають цi особи.

     Пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень супроводжуючих осiб здiйснюється за перепусткою i документами, передбаченими пунктами 1, 3 цього роздiлу, а також документами, що пiдтверджують батькiвство (опiку, пiклування), або оформленим у встановленому порядку дозволом (зобов'язанням) вiд одного iз батькiв (опiкуна, пiклувальника) чи установи, органiзацiї на їх супровiд.

III. Пiдстави для заборони або тимчасового обмеження пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

     1. За потреби орган охорони державного кордону може запроваджувати додатковi тимчасовi обмеження на пропуск i перебування за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень у порядку, визначеному законодавством.

     2. Забороняється пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень осiб:

     1) поза встановленими мiсцями пропуску, за винятком випадкiв, пов'язаних iз надзвичайними ситуацiями та їх наслiдками;

     2) за вiдсутностi документiв на право пропуску, визначених роздiлом II цього Порядку;

     3) за вiдсутностi вiдомостей щодо особи в списку, що подаються до органу охорони державного кордону, або необхiдних даних у перепустцi;

     4) за вiдсутностi письмового розпорядження органу охорони державного кордону щодо пропуску особи за особистим зверненням;

     5) якi не досягли 16 рокiв. У виняткових випадках такi особи можуть бути пропущенi в порядку, передбаченому пунктом 5 роздiлу II цього Порядку;

     6) у разi якщо за iнформацiєю правоохоронних органiв особа перебуває в розшуку за вчинення кримiнального правопорушення;

     7) пiд час проходження туристичними маршрутами без вiдповiдного провiдника та поза встановленими i погодженими органом охорони державного кордону маршрутами;

     8) у темну пору доби, крiм випадкiв виконання в установленому законодавством порядку завдань, передбачених пiдпунктами 2 - 6 пункту 3 цього роздiлу.

     3. Пропуск осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень може бути тимчасово обмежено:

     1) якщо є пiдстави вважати, що особа перебуває в станi алкогольного, наркотичного чи iншого сп'янiння згiдно з ознаками такого стану, передбаченими законодавством;

     2) пiд час проведення розвiдувальних, контррозвiдувальних та оперативно-розшукових заходiв згiдно iз законами України;

     3) у разi проведення антитерористичної операцiї, заходiв територiальної оборони, введення воєнного або надзвичайного стану;

     4) у разi збройної агресiї, виникнення прикордонних iнцидентiв або конфлiктiв;

     5) пiд час виявлення порушень вимог законодавства щодо збереження природних ресурсiв, додержання правил промислової та iншої дiяльностi, охорони довкiлля;

     6) у разi надзвичайних ситуацiй природного або техногенного характеру, проведення карантинних або профiлактичних заходiв.

IV. Порядок розгляду звернень i спискiв осiб та оформлення перепусток для пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

     1. Прийняття рiшення щодо пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється на пiдставi поданих особами звернень (далi - особистi звернення) або спискiв осiб, поданих мiсцевими державними адмiнiстрацiями, органами мiсцевого самоврядування, вiйськово-цивiльними адмiнiстрацiями, суб'єктами господарювання до органу охорони державного кордону.

     2. Порядок подання та розгляду органом охорони державного кордону особистих звернень щодо пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень визначається Законом України "Про звернення громадян".

     3. Списки осiб iз зазначенням (у разi потреби) транспортних засобiв, що використовуватимуться за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, пропонується складати за формою, наведеною в додатку 2 до цього Порядку, i надсилати до органу охорони державного кордону на початку поточного року, але не пiзнiше нiж за 30 днiв до запланованої дати пропуску.

     4. В особистих зверненнях i супровiдних листах до спискiв осiб обов'язково зазначаються строк, протягом якого пропонується пропуск, i пiдстави для такого пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень. Такий строк не може перевищувати одного календарного року.

     5. Особистi звернення i списки осiб, передбаченi пунктом 1 цього роздiлу, реєструються в установленому порядку в пiдроздiлi документального забезпечення органу охорони державного кордону.

     6. Розгляд особистих звернень i спискiв осiб проводиться за резолюцiєю начальника органу охорони державного кордону уповноваженими посадовими особами цього органу, у разi потреби також за участю посадових осiб пiдроздiлу охорони державного кордону, на дiлянцi якого планується пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень. За результатами розгляду начальник органу охорони державного кордону приймає рiшення щодо пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень.

     7. На пiдставi прийнятого начальником органу охорони державного кордону рiшення щодо спискiв осiб уповноваженою посадовою особою органу охорони державного кордону в роздiлi списку "Службовi вiдмiтки" робиться вiдмiтка:

     1) вiдносно осiб, щодо яких вiдсутнi пiдстави для заборони або тимчасового обмеження пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, - "Дозволено";

     2) вiдносно осiб, щодо яких є пiдстави для заборони пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, - "Заборонено";

     3) у випадках, передбачених пiдпунктами 2 - 6 пункту 3 роздiлу III цього Порядку, - "Обмежено".

     Результати розгляду спискiв осiб затверджуються начальником органу охорони державного кордону шляхом власноручної позначки "Затверджую" у правому верхньому кутi першого аркуша всiх примiрникiв списку осiб, а також завiряються його особистим пiдписом i гербовою печаткою цього органу.

     8. За результатами розгляду особистих звернень уповноваженою особою органу охорони державного кордону опрацьовується проект вiдповiдi та подається на пiдпис начальнику органу охорони державного кордону.

     9. Результати розгляду особистих звернень i спискiв осiб, у тому числi причини заборони або тимчасового обмеження, доводяться до суб'єктiв звернення в порядку, установленому Законом України "Про звернення громадян".

     10. Оформлення перепусток для пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється пiдроздiлом охорони державного кордону, на дiлянцi вiдповiдальностi якого планується пропуск, на пiдставi письмового розпорядження органу охорони державного кордону, у якому зазначаються вiдомостi про осiб, якi звернулися з особистим зверненням, а в разi подання спискiв осiб додається один примiрник затвердженого списку.

     Письмове розпорядження на оформлення перепусток i списки осiб реєструються в дiловодствi пiдроздiлу охорони державного кордону i зберiгаються в окремiй справi.

     11. Для оформлення перепусток начальник пiдроздiлу охорони державного кордону визначає уповноважену посадову особу цього пiдроздiлу. У перепустцi зазначаються мета пропуску, район i дозволений строк перебування (перiод i час доби), протягом якого здiйснюватиметься пропуск, термiн дiї перепустки.

     Перепустка засвiдчується особистим пiдписом начальника пiдроздiлу охорони державного кордону або особою, яка його замiщує, та скрiплюється печаткою цього пiдроздiлу. Перепустки видаються на строк не бiльше нiж один рiк.

     12. Облiк перепусток ведеться в окремому журналi за формою, наведеною в додатку 3 до цього Порядку, який зшивається, нумерується, скрiплюється печаткою, вноситься до номенклатури справ пiдроздiлу охорони державного кордону i зберiгається в установленому порядку.

     13. Перепустки видаються уповноваженою особою пiдроздiлу охорони державного кордону особисто кожнiй особi за пред'явлення документiв, зазначених у пунктi 3 роздiлу II цього Порядку, або уповноваженiй нею особi, повноваження якої оформленi вiдповiдно до законодавства.

V. Порядок пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

     1. Пропуск осiб i транспортних засобiв за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється лише в мiсцях пропуску на дiлянцi вiдповiдальностi пiдроздiлу охорони державного кордону, що видав перепустку.

     2. Пропуск осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється пiсля iнформування пiдроздiлу охорони державного кордону, у зонi вiдповiдальностi якого провадитиметься дiяльнiсть, iз зазначенням початку, строку та району (мiсця) її провадження, часу i пропозицiї щодо мiсця пропуску, кiлькостi осiб та орiєнтовного часу, необхiдного на її провадження.

     Iнформування щодо необхiдностi пропуску з метою здiйснення дiяльностi, передбаченої пунктом 2 роздiлу II цього Порядку, здiйснюється письмово за 24 години, але не пiзнiше нiж за 3 години до початку провадження такої дiяльностi, зокрема за допомогою факсимiльного зв'язку або електронної пошти, або засобами електрозв'язку на службовий телефон чергового пiдроздiлу охорони державного кордону.

     Iнформування щодо необхiдностi пропуску з метою провадження дiяльностi, передбаченої пунктом 3 роздiлу II цього Порядку, здiйснюється письмово не пiзнiше нiж за 24 години до початку провадження такої дiяльностi, зокрема за допомогою факсимiльного зв'язку або електронної пошти.

     3. Пропуск осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень та у зворотному напрямку здiйснюється прикордонним нарядом за рiшенням начальника пiдроздiлу охорони державного кордону.

     4. Члени громадських формувань з охорони державного кордону можуть перебувати за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень лише у складi прикордонних нарядiв, при виконаннi статутних завдань пiд час участi в охоронi державного кордону за наявностi посвiдчення i пов'язки члена громадського формування.

     5. Вiдповiдно до плану охорони державного кордону у визначений час прикордонний наряд здiйснює вiдкриття мiсця пропуску, пiсля чого здiйснюється пропуск осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень за документами, передбаченими роздiлом II цього Порядку, здiйснюючи їх перевiрку на дiйснiсть i належнiсть пред'явниковi, а також вiдповiднiсть один одному.

     6. У разi виявлення пiд час пропуску осiб за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень пiдстав для заборони або тимчасового обмеження такого пропуску, передбачених пунктами 2, 3 роздiлу III цього Порядку, старший прикордонного наряду з використанням засобiв електрозв'язку доповiдає про виявленi обставини начальнику пiдроздiлу охорони державного кордону.

     За наявностi пiдстав, передбачених пунктами 2 i 3 роздiлу III цього Порядку, начальник пiдроздiлу охорони державного кордону приймає рiшення про вiдмову в пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, яке набирає чинностi невiдкладно й оголошується особi старшим прикордонного наряду в мiсцi пропуску.

     Рiшення про вiдмову в пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень невiдкладно пiсля прийняття й оголошення особi оформляється в пiдроздiлi охорони державного кордону у двох примiрниках за формою, наведеною в додатку 4 до цього Порядку, якi зберiгаються у вiдокремленiй справi пiдроздiлу охорони державного кордону.

     7. Особа, якiй вiдмовлено в пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, отримує один примiрник прийнятого щодо неї рiшення безпосередньо в пiдроздiлi охорони державного кордону з пiдтвердженням факту його отримання шляхом пiдписання цiєю особою обох примiрникiв рiшення.

     8. Пiсля усунення обставин, якi стали пiдставою для вiдмови особi в пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, такiй особi за наявностi документiв, передбачених роздiлом II цього Порядку, i вiдсутностi iнших пiдстав для заборони або тимчасового обмеження такого пропуску, передбачених пунктами 2, 3 роздiлу III цього Порядку, надають дозвiл на пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень.

     9. Вiдомостi щодо осiб, яким надано дозвiл на пропуск за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень або вiдмовлено в установленому порядку в наданнi такого дозволу, передаються iз зазначенням причин (у разi вiдмови) службовою особою прикордонного наряду засобами електрозв'язку черговому пiдроздiлу охорони державного кордону, який заносить вiдповiднi данi до журналу (додаток 5).

     10. У разi коли особi дозволено перебувати за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень у межах дiлянки вiдповiдальностi двох або бiльше пiдроздiлiв охорони державного кордону, пiсля здiйснення пропуску особи черговий пiдроздiлу, на дiлянцi вiдповiдальностi якого було здiйснено пропуск, iнформує про це чергового пiдроздiлу, на дiлянцi вiдповiдальностi якого вiдповiдно до виданої перепустки може перебувати особа, та передає необхiднi вiдомостi про неї.

     11. Пiд час пропуску прикордонним нарядом оглядається сiльськогосподарська технiка, iншi транспортнi засоби та механiзми тощо, у тому числi гужовий транспорт, на предмет виявлення осiб, якi намагаються незаконно потрапити за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, а також з метою недопущення випадкiв здiйснення незаконного перемiщення товарiв поза встановленими пунктами пропуску через державний кордон.

     Старшим прикордонного наряду пiд час пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень здiйснюється iнструктаж осiб щодо правил поведiнки поблизу державного кордону, а також щодо порядку iнформування пiдроздiлу державного кордону про виявлення ознак правопорушення.

     При виявленнi ознак правопорушення прикордонний наряд дiє вiдповiдно до законодавства.

     12. Мiсця пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень, стан шлагбаумiв та контролюючих засобiв у цих мiсцях перевiряються всiма прикордонними нарядами, якi рухаються по дiлянцi вiдповiдальностi пiдроздiлу охорони державного кордону.

     13. Начальник пiдроздiлу охорони державного кордону органiзовує контроль за особами, якi перебувають за лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, та своєчасним їх поверненням до закриття мiсця пропуску.

Т. в. о. директора Департаменту формування полiтики щодо пiдконтрольних Мiнiстровi органiв влади та монiторингу Мiнiстерства внутрiшнiх справ України С. Є. Житняк

 

Додаток 1
до Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб
(пункт 1 роздiлу II)

ПЕРЕПУСТКА N

видана  
(прiзвище, iм'я, по батьковi)
  ,
транспортний засiб  
(тип (марка, модель), державний
  ,
реєстрацiйний номер)
на право пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень  
(мета)
 
перебування  
(район)
 
Дозволений строк перебування  
(перiод i час доби)
 
Видана "___" ____________ 20__ року
Дiйсна до "___" ____________ 20__ року
Начальник вiддiлу прикордонної
служби  
  прикордонного загону
   
(пiдпис)
М. П.
(iнiцiали, прiзвище)

 

Додаток 2
до Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб
(пункт 3 роздiлу IV)

СПИСОК
осiб, транспортних засобiв для пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

Суб'єкт звернення:  
(найменування мiсцевої державної адмiнiстрацiї, органу мiсцевого самоврядування, вiйськово-цивiльної адмiнiстрацiї, суб'єкта господарювання)
N
з/п
Прiзвище, iм'я, по батьковi Серiя, номер паспорта Мiсце реєстрацiї (проживання) Посада Тип (марка, модель), державний реєстрацiйний номер транспортного засобу Мета пропуску Мiсце (район) проведення дiяльностi Службовi вiдмiтки
                 
                 
     
(посада керiвника) (пiдпис) (iнiцiали, прiзвище)

___ ____________ 20__ р.
М. П.

 

Додаток 3
до Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб
(пункт 12 роздiлу IV)

Iнвентарний N _______________

ЖУРНАЛ N ________
облiку перепусток для пропуску за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

___________________________ вiддiл прикордонної служби
_____________________________ прикордонного загону
__________________________ регiонального управлiння

Розпочато "___" ____________ 201_ р.
Закiнчено "___" ____________ 201_ р.

I. Облiк перепусток

N
з/п
Дата видачi Прiзвище, iм'я, по батьковi Суб'єкт звернення, реєстрацiйний номер списку, номер (рiк) справи зберiгання списку, номер розпорядження органу охорони державного кордону на оформлення перепустки Мiсце проведення робiт (iншої дiяльностi) Мета пропуску Номер перепустки Строк дiї перепустки Транспортний засiб (тип (марка, модель), державний реєстрацiйний номер) Пiдпис особи в одержаннi перепустки Вiдмiтка про вилучення/повернення перепустки (дата, пiдпис посадової особи пiдроздiлу)
                     
                     

II. Перевiрка ведення журналу

N
з/п
Дата перевiрки Результати перевiрки Пiдпис особи, яка здiйснювала перевiрку Прiзвище, iнiцiали особи, яка здiйснювала перевiрку
         
         

 

Додаток 4
до Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб
(пункт 6 роздiлу V)

(малий Державний Герб України)

Прим. N _____

Рiшення
про вiдмову в пропуску в мiсцевiсть, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень

"___" ____________ 20__ року  
(найменування пiдроздiлу охорони державного кордону
 
та органу охорони державного кордону)
Згiдно з пунктом 6 роздiлу V Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб, затвердженого наказом Мiнiстерства внутрiшнiх справ України вiд 04 серпня 2017 року N 686, мною,
 
(посада, найменування пiдроздiлу охорони державного кордону,
 
органу охорони державного кордону, вiйськове звання, прiзвище, iм'я, по батьковi)
 
  ,
ПРИЙНЯТО РIШЕННЯ ПРО ВIДМОВУ В ПРОПУСКУ В МIСЦЕВIСТЬ, ЯКА ЗНАХОДИТЬСЯ МIЖ ДЕРЖАВНИМ КОРДОНОМ I ЛIНIЄЮ ПРИКОРДОННИХ IНЖЕНЕРНИХ СПОРУДЖЕНЬ
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi українською мовою)
 
  ,
  ,
(дата, мiсяць, рiк народження)
документ, що посвiдчує особу,   , серiя ________ N _________,
(назва документа)
виданий  
у зв'язку з тим, що  
(прiзвище, iм'я та по батьковi українською мовою)
 
 
 
 
Рiшення набирає чинностi невiдкладно.
Про прийнятi рiшення доповiв начальнику  
(найменування органу охорони державного кордону)
  .
Згiдно зi статтею 4 Закону України "Про звернення громадян" особа, якiй вiдмовлено в пропуску в мiсцевiсть, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, має право оскаржити це рiшення за належнiстю до начальника
  ,
(найменування органу охорони державного кордону)
що знаходиться   , або до суду.
(мiсто, вулиця, будинок, iндекс)
Оскарження зазначеного рiшення не зупиняє його дiю. Оскаржене рiшення може бути скасовано чи змiнено начальником
 
(найменування органу охорони державного кордону)
або скасовано та визнано судом не чинним.
Рiшення оформлено у двох примiрниках, кожен з них має однакову юридичну силу.
     
(вiйськове звання) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яка прийняла рiшення)
Другий примiрник цього рiшення отримав    
(дата) (пiдпис)

 

Додаток 5
до Порядку в'їзду i перебування в мiсцевостi, яка знаходиться мiж державним кордоном i лiнiєю прикордонних iнженерних споруджень, громадян України та iнших осiб
(пункт 9 роздiлу V)

Iнвентарний N _______________

ЖУРНАЛ N ________
облiку осiб, пропущених за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

Мiсце пропуску N ______________________

___________________________________ вiддiл прикордонної служби
______________________________________ прикордонного загону
___________________________________ регiонального управлiння

Розпочато "___" ____________ 201_ р.
Закiнчено "___" ____________ 201_ р.

I. Облiк осiб, пропущених за лiнiю прикордонних iнженерних споруджень

N
з/п
Прiзвище, iм'я, по батьковi Суб'єкт звернення Номер, дата видачi перепустки та визначений строк перебування Мета пропуску Мiсце проведення робiт (iншої дiяльностi) Дата, час Транспортний засiб (тип (марка, модель), державний реєстрацiйний номер) Причина вiдмови у пропуску Службовi вiдмiтки та пiдпис службової особи, яка здiйснила пропуск / вiдмовила у пропуску
пропуску повернення
                     
                     

II. Перевiрка ведення журналу

N
з/п
Дата перевiрки Результати перевiрки Пiдпис особи, яка здiйснювала перевiрку Прiзвище та iнiцiали особи, яка здiйснювала перевiрку
         
         
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.