КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 27 грудня 2017 р. N 1082


Деякi питання використання спирту етилового для виробництва лiкарських засобiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Пункт 2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 5 сiчня 2011 р. N 19 "Питання використання спирту етилового для виробництва лiкарських засобiв" (Офiцiйний вiсник України, 2011 р., N 2, ст. 115) викласти в такiй редакцiї:

     "2. Установити, що до лiкарських засобiв (у тому числi компонентiв кровi та виготовлених з них препаратiв), крiм лiкарських засобiв у виглядi бальзамiв, елiксирiв та лiкарських засобiв, якi мають мiжнародну непатентовану назву "Етанол", для виробництва яких використовується спирт етиловий за ставкою акцизного податку в розмiрi 0 гривень за 1 лiтр 100-вiдсоткового спирту етилового, належать лiкарськi засоби, включенi до Державного реєстру лiкарських засобiв, а також лiкарськi засоби, зареєстрованi в iнших країнах в установленому законодавством порядку, що пiдтверджується реєстрацiйним посвiдченням, виданим вiдповiдною країною.".

     2. Установити, що виробленi на експорт до набрання чинностi цiєю постановою лiкарськi засоби (у тому числi компоненти кровi та виготовленi з них препарати), крiм лiкарських засобiв у виглядi бальзамiв i елiксирiв та лiкарських засобiв, якi мають мiжнародну непатентовану назву "Етанол", що зареєстрованi в iнших країнах в установленому законодавством порядку, що пiдтверджується реєстрацiйним посвiдченням, виданим вiдповiдною країною, належать до лiкарських засобiв, для виробництва яких використовується спирт етиловий за ставкою акцизного податку в розмiрi 0 гривень за 1 лiтр 100-вiдсоткового спирту етилового.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 73

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.