ПРОТОКОЛ

мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Молдова про внесення змiн до Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Молдова про взаємний захист секретної iнформацiї

     Кабiнет Мiнiстрiв України та Уряд Республiки Молдова (далi - Сторони),

     враховуючи взаємнi iнтереси Сторiн i виходячи з необхiдностi забезпечення захисту секретної iнформацiї вiдповiдно до законодавства України та Республiки Молдова,

     керуючись статтею 15 Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Молдова про взаємний захист секретної iнформацiї вiд 19 лютого 2004 року (далi - Угода),

     домовилися про таке:

Стаття 1

     Внести до Угоди такi змiни i доповнення:

     1. У статтi 2 Угоди слова "De importanta deosebita", "Strict secret", "Secret" замiнити словами "Strict secret", "Secret", "Confidential", "Restrictionat".

     2. Статтю 3 Угоди викласти у такiй редакцiї:

"Стаття 3
Спiвставлення грифiв секретностi

     Вiдповiдно до законодавства своїх держав Сторони встановлюють, що ступенi секретностi i вiдповiднi їм грифи секретностi, що присвоєнi носiям секретної iнформацiї, спiввiдносяться таким чином:

В Українi В Республiцi Молдова
"Особливої важливостi" "Strict secret"
"Цiлком таємно" "Secret"
"Таємно" "Confidential"
Пiдлягає поводженню, як з iнформацiєю з грифом секретностi "Таємно" "Restrictionat"

     3. Статтю 5 Угоди доповнити пунктом 4 такого змiсту:

     "4. Iнформацiя з грифом "Для службового користування", отримана вiд уповноважених органiв України, в Республiцi Молдова захищається в порядку, встановленому законодавством цiєї держави для iнформацiї, якiй надано гриф "Restrictionat".

Стаття 2

     Цей Протокол становить невiд'ємну частину Угоди та набирає чинностi з дати отримання дипломатичними каналами останнього письмового повiдомлення, що пiдтверджує виконання Сторонами внутрiшньодержавних процедур, необхiдних для набрання ним чинностi.

     Вчинено в м. Кишинiв 29 листопада 2016 р. У двох примiрниках, кожний українською, румунською й росiйською мовами, при цьому всi тексти є автентичними.

     У разi виникнення розбiжностей щодо тлумачення положень цього Протоколу, Сторони будуть керуватися положеннями Угоди, якi стосуються її тлумачення.

За Кабiнет Мiнiстрiв України За Уряд Республiки Молдова
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.