МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIЧНОГО РОЗВИТКУ I ТОРГIВЛI УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 28 березня 2018 року N 432


Про внесення змiн до наказiв Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 14.04.2016 N 696 та вiд 02.09.2016 N 1456

     У зв'язку з втратою чинностi Декретом Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 10.05.93 N 46-93 "Про стандартизацiю i сертифiкацiю" та з метою приведення нормативно-правових актiв Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України у вiдповiднiсть iз вимогами законодавства наказую:

     1. Унести до роздiлу 2 Положення про департамент технiчного регулювання, затвердженого наказом Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 14.04.2016 N 696, змiни, виключивши абзаци тридцять восьмий - сорок другий, сорок четвертий, сорок п'ятий, п'ятдесят дев'ятий - шiстдесят четвертий.

     2. Унести до наказу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 02.09.2016 N 1456 "Про утворення комiсiї з надання рекомендацiй щодо видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення органiв з сертифiкацiї в державнiй системi сертифiкацiї, органiв з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту та розширення їх сфери призначення" такi змiни:

     2.1. У назвi та текстi наказу, у назвi додатка до наказу слова "органiв з сертифiкацiї в державнiй системi сертифiкацiї," виключити;

     2.3. У Положеннi про комiсiю з надання рекомендацiй щодо видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення органiв з сертифiкацiї в державнiй системi сертифiкацiї, органiв з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту та розширення їх сфери призначення, затвердженому зазначеним наказом:

     1) у назвi та пунктi 1 слова "органiв з сертифiкацiї в державнiй системi сертифiкацiї," виключити;

     2) у пунктi 3 слова "органiв з сертифiкацiї в державнiй системi сертифiкацiї (далi - ОС) та" та "ОС i" виключити;

     3) у пунктi 4:

     абзац другий виключити.

     У зв'язку з цим абзаци третiй i четвертий вважати вiдповiдно абзацами другим i третiм;

     в абзацi третьому слово "ОС," виключити;

     4) в абзацi другому пункту 11 та абзацi п'ятому пункту 12 слово "ОС," виключити;

     5) у пунктi 13 слова "ОС i" виключити.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра згiдно з розподiлом функцiональних обов'язкiв.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр економiчного розвитку i торгiвлi України С. I. Кубiв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.