МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.08.2018 N 704


Про затвердження Змiн до Перелiку пунктiв пропуску через державний кордон України, в яких функцiонують комплекси для здiйснення автоматизованого контролю за перемiщенням радiоактивних речовин та ядерних матерiалiв

     З метою актуалiзацiї перелiкiв даних, необхiдних для функцiонування iнформацiйно-телекомунiкацiйної системи органiв доходiв i зборiв, наказую:

     1. Затвердити Змiни до Перелiку пунктiв пропуску через державний кордон України, в яких функцiонують комплекси для здiйснення автоматизованого контролю за перемiщенням радiоактивних речовин та ядерних матерiалiв, затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 25 липня 2016 року N 657 (у редакцiї наказу Мiнiстерства фiнансiв України вiд 19 лютого 2018 року N 295), що додаються.

     2. Державнiй фiскальнiй службi України:

     в установленому порядку забезпечити оприлюднення цього наказу;

     доопрацювати програмне забезпечення з урахуванням положень цього наказу.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його оприлюднення.

     4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою та покладаю на в. о. Голови Державної фiскальної служби України Продана М. В.

В.о. Мiнiстра О. МАРКАРОВА

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства фiнансiв України
20.08.2018 року N 704

ЗМIНИ
до Перелiку пунктiв пропуску через державний кордон України, в яких функцiонують комплекси для здiйснення автоматизованого контролю за перемiщенням радiоактивних речовин та ядерних матерiалiв

     Доповнити пунктом 68 такого змiсту:

"

68 Ягодин - Дорогуск UA 205010

".

В. о. директора Департаменту митної полiтики С. А. Бедаш
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.