МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIЧНОГО РОЗВИТКУ I ТОРГIВЛI УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

30.10.2018 N 1563


Про затвердження форми журналу реєстрацiї документiв, наданих iнiцiатором створення - суб'єктом господарювання, керуючою компанiєю, учасником iндустрiального (промислового) парку, для визначення перелiку та обсягiв ввезення на митну територiю України устаткування, обладнання та комплектувальних виробiв до них, матерiалiв, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами i звiльняються вiд оподаткування митом

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 листопада 2018 р. за N 1306/32758


     Вiдповiдно до пункту 4 Порядку ввезення на митну територiю України iнiцiаторами створення iндустрiальних (промислових) паркiв - суб'єктами господарювання, керуючими компанiями таких паркiв для їх облаштування та учасниками iндустрiальних (промислових) паркiв для провадження господарської дiяльностi у межах зазначених паркiв устаткування, обладнання та комплектувальних виробiв до них, матерiалiв, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами i звiльняються вiд оподаткуванням митом, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 червня 2013 року N 558 (iз змiнами), наказую:

     1. Затвердити форму журналу реєстрацiї документiв, наданих iнiцiатором створення - суб'єктом господарювання, керуючою компанiєю, учасником iндустрiального (промислового) парку, для визначення перелiку та обсягiв ввезення на митну територiю України устаткування, обладнання та комплектувальних виробiв до них, матерiалiв, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами i звiльняються вiд оподаткування митом (додається).

     2. Департаменту залучення iнвестицiй (Демчук А. В.) подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра економiчного розвитку i торгiвлi України Тiтарчука М. I.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр економiчного розвитку i торгiвлi України С. I. Кубiв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України
30 жовтня 2018 року N 1563

Форма

ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦIЇ
документiв, наданих iнiцiатором створення - суб'єктом господарювання, керуючою компанiєю, учасником iндустрiального (промислового) парку, для визначення перелiку та обсягiв ввезення на митну територiю України устаткування, обладнання та комплектувальних виробiв до них, матерiалiв, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами i звiльняються вiд оподаткування митом

N з/п Дата i реєстрацiйний номер вхiдного листа iнiцiатора створення - суб'єкта господарювання, керуючої компанiї, учасника iндустрiального (промислового) парку до Мiнекономрозвитку Статус та найменування (П. I. Б.) заявника (iнiцiатор створення - суб'єкт господарювання, керуюча компанiя, учасник) Назва iндустрiального (промислового) парку Наявнiсть/вiдсутнiсть документiв для визначення перелiку та обсягiв ввезення на митну територiю України устаткування, обладнання та комплектувальних виробiв до них, матерiалiв, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами i звiльняються вiд оподаткування митом Примiтки
копiї установчих документiв (для юридичних осiб) (назва i дата) копiї документiв, якi пiдтверджують статус iнiцiатора створення - суб'єкта господарювання, керуючої компанiї, учасника копiя бiзнес-плану iндустрiального (промислового) парку (для iнiцiатора створення - суб'єкта господарювання, керуючої компанiї) (дата i номер) копiї документiв, якi пiдтверджують необхiднiсть ввезення вiдповiдних товарiв (назва i дата) перелiк та обсяги товарiв, необхiдних для облаштування iндустрiального (промислового) парку або провадження господарської дiяльностi в межах iндустрiального (промислового) парку (кiлькiсть позицiй)
рiшення про створення iндустрiального (промислового) парку (для iнiцiатора створення - суб'єкта господарювання) (дата i номер) договiр про створення та функцiонування iндустрiального (промислового) парку (для керуючої компанiї) (дата i номер) договiр про провадження господарської дiяльностi в межах iндустрiального (промислового) парку (для учасника) (дата i номер)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
                       
 
Виконувач обов'язкiв директора департаменту залучення iнвестицiй
I. Ю. Новiкова
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.