КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 5 грудня 2018 р. N 1012


Про внесення змiн до перелiку лiкарських засобiв та медичних виробiв, якi закуповуються на пiдставi угод щодо закупiвлi iз спецiалiзованими органiзацiями, якi здiйснюють закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв у 2018 роцi за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру"

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до перелiку лiкарських засобiв та медичних виробiв, якi закуповуються на пiдставi угод щодо закупiвлi iз спецiалiзованими органiзацiями, якi здiйснюють закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв у 2018 роцi за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру", затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 березня 2018 р. N 278 (Офiцiйний вiсник України, 2018 р., N 36, ст. 1263), - iз змiнами, внесеними постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2018 р. N 957, змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 5 грудня 2018 р. N 1012

ЗМIНИ,
що вносяться до перелiку лiкарських засобiв та медичних виробiв, якi закуповуються на пiдставi угод щодо закупiвлi iз спецiалiзованими органiзацiями, якi здiйснюють закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв у 2018 роцi за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру"

     У роздiлi "Iмунобiологiчнi препарати для проведення iмунопрофiлактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю iмунобiологiчних препаратiв, та медичнi вироби" виключити такi позицiї:

     "Вакцина для профiлактики туберкульозу";

     "Вакцина для профiлактики гепатиту B для дiтей";

     "Анатоксин для профiлактики дифтерiї та правця з зменшеним вмiстом антигену (АДП-М)".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.