ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

10.07.2019 N 548


Про внесення змiн до наказу ДФС вiд 09.09.2014 N 116

     З метою актуалiзацiї мiсця дислокацiї митного поста "Новоград-Волинський" Житомирської митницi ДФС, вiдповiдно до статтi 547 Митного кодексу України та враховуючи лист Житомирської митницi ДФС вiд 06.06.2019 N 1525/8/06-70-18, наказую:

     1. Пункт 6 роздiлу "Житомирська митниця ДФС" Перелiку та дислокацiї митних постiв митниць ДФС, затвердженого наказом ДФС вiд 09.09.2014 N 116 (зi змiнами), викласти у такiй редакцiї:

"

Житомирська митниця ДФС
6 Митний пост "Новоград-Волинський" 11742, Житомирська обл., Новоград-Волинський р-н, с. Наталiвка, вул. Промислова, 13

".

     2. Департаменту органiзацiї роботи Служби (Пригаровський В.) протягом трьох робочих днiв з дня, наступного за днем видання цього наказу, забезпечити виготовлення та засвiдчення в установленому порядку копiї цього наказу, а також направлення засвiдченої копiї наказу Житомирськiй митницi ДФС.

     3. Департаменту комунiкацiй (Веселова Н.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi ДФС.

     4. Керiвнику Житомирської митницi ДФС:

     4.1. забезпечити подання державному реєстратору документiв для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осiб, фiзичних осiб - пiдприємцiв та громадських формувань вiдповiдної iнформацiї про змiну адреси митного поста "Новоград-Волинський" Житомирської митницi ДФС;

     4.2. довести цей наказ до вiдома фiзичних i юридичних осiб шляхом розмiщення на iнформацiйних стендах в адмiнiстративних примiщеннях Житомирської митницi ДФС та примiщеннях, де розташованi пiдроздiли митного оформлення митницi;

     4.3. надати Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення пропозицiї щодо внесення змiн до класифiкаторiв, перелiкiв тощо, ведення яких покладено на ДФС та супроводжується Департаментом органiзацiї митного контролю та оформлення.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови О. ВЛАСОВ
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.