Документ скасований: Постанова КМУ № 1008 від 19.09.2023

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 27 грудня 2019 р. N 1118


Деякi питання реалiзацiї експериментального проекту з органiзацiї централiзованого надсилання правоохоронними органами в електронному виглядi доручень на проведення митного огляду (переогляду) товарiв, транспортних засобiв комерцiйного призначення

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Погодитися з пропозицiєю Мiнiстерства фiнансiв стосовно продовження до 30 червня 2020 р. експериментального проекту з органiзацiї централiзованого надсилання правоохоронними органами в електронному виглядi доручень на проведення митного огляду (переогляду) товарiв, транспортних засобiв комерцiйного призначення.

     2. Пункти 3 i 4 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 жовтня 2019 р. N 861 "Про реалiзацiю експериментального проекту з органiзацiї централiзованого надсилання правоохоронними органами в електронному виглядi доручень на проведення митного огляду (переогляду) товарiв, транспортних засобiв комерцiйного призначення" (Офiцiйний вiсник України, 2019 р., N 80, ст. 2740) викласти в такiй редакцiї:

     "3. Державнiй митнiй службi:

     не пiзнiше нiж через один тиждень пiсля завершення реалiзацiї експериментального проекту подати Кабiнетовi Мiнiстрiв України та Мiнiстерству фiнансiв звiт про результати його реалiзацiї;

     не пiзнiше нiж через один мiсяць пiсля завершення реалiзацiї експериментального проекту доопрацювати вiдповiдне програмне забезпечення.

     4. Мiнiстерству фiнансiв, Державнiй митнiй службi не пiзнiше нiж через один мiсяць пiсля завершення експериментального проекту подати Кабiнетовi Мiнiстрiв України в установленому порядку пропозицiї щодо внесення змiн до нормативно-правових актiв.".

Прем'єр-мiнiстр України О. ГОНЧАРУК

Iнд. 67

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.