МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 23 сiчня 2020 року N 79


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 10.12.2013 N 1457

     Вiдповiдно до Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi" та з метою приведення нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз вимогами законодавства наказую:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 10.12.2013 N 1457 "Про затвердження Перелiку нацiональних стандартiв, добровiльне застосування яких може сприйматися як доказ вiдповiдностi обладнання вимогам Технiчного регламенту безпеки обладнання, що працює пiд тиском".

     2. Департаменту технiчного регулювання та метрологiї оприлюднити цей наказ на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України.

     3. Цей наказ набирає чинностi одночасно з набранням чинностi постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16.01.2019 N 27 "Про затвердження Технiчного регламенту обладнання, що працює пiд тиском".

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України згiдно з розподiлом функцiональних обов'язкiв.

Виконувач обов'язкiв Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України П. Кухта
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.