МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 12 березня 2020 року N 471


Про розширення сфери призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7, 35 та 40 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 19 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, наказую:

     1. Розширити сферу призначення Нацiонального наукового центру "Iнститут метрологiї" (вул. Мироносицька, 42, м. Харкiв, 61002, iдентифiкацiйний код 02568325) на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам Технiчного регламенту засобiв вимiрювальної технiки, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.02.2016 N 163, призначеного наказом Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 25.07.2016 N 1216 "Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту" органом з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам зазначеного технiчного регламенту.

     2. Видати Нацiональному науковому центру "Iнститут метрологiї" рiшення про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту (далi - рiшення про призначення) з унесеними змiнами, що пов'язанi з розширенням сфери призначення.

     3. Департаменту технiчного регулювання та метрологiї:

     розмiстити на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України рiшення про призначення з унесеними змiнами, що пов'язанi з розширенням сфери призначення, не пiзнiше п'яти робочих днiв з дня видання цього наказу;

     унести вiдповiдну iнформацiю щодо розширення сфери призначення Нацiонального наукового центру "Iнститут метрологiї" органом з оцiнки вiдповiдностi до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України - Торгового представника України Качку Т. А.

Перший заступник Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України П. Кухта
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.