МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 20 червня 2020 року N 1175


Про призначення визнаної незалежної органiзацiї на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7, 35 та 40 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 12 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, наказую:

     1. Призначити приватне акцiонерне товариство "ПIВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ" (вул. Леха Качинського, 3, м. Буча, Київська обл., 08292, iдентифiкацiйний код 00121146) визнаною незалежною органiзацiєю на здiйснення оцiнки вiдповiдностi персоналу, який виконує нерознiмнi з'єднання, згiдно з Технiчним регламентом обладнання, що працює пiд тиском, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16.01.2019 N 27.

     2. Видати приватному акцiонерному товариству "ПIВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ" рiшення про призначення визнаної незалежної органiзацiї на проведення оцiнки вiдповiдностi технологiї виконання нерознiмних з'єднань, персоналу, який виконує нерознiмнi з'єднання, та/або персоналу, який здiйснює неруйнiвний контроль, згiдно з технiчним регламентом щодо обладнання, що працює пiд тиском (далi - рiшення про призначення).

     3. Департаменту технiчного регулювання та метрологiї:

     розмiстити на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України рiшення про призначення не пiзнiше п'яти робочих днiв з дня видання цього наказу;

     унести вiдповiдну iнформацiю щодо призначення приватного акцiонерного товариства "ПIВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ" визнаною незалежною органiзацiєю до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України - Торгового представника України Качку Т. А.

Мiнiстр розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України I. Петрашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.