МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 19 червня 2020 року N 1168


Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7, 35 та 40 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 12 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, наказую:

     1. Призначити товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" (вул. Академiка Проскури, 1, м. Харкiв, 61085, iдентифiкацiйний код 36987763) органом з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам Технiчного регламенту засобiв вимiрювальної технiки, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.02.2016 N 163, та присвоїти iдентифiкацiйний номер UA.TR.130.

     2. Видати товариству з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" рiшення про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту (далi - рiшення про призначення).

     3. Департаменту технiчного регулювання та метрологiї:

     розмiстити на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України рiшення про призначення не пiзнiше п'яти робочих днiв з дня видання цього наказу;

     унести вiдповiдну iнформацiю щодо призначення товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" органом з оцiнки вiдповiдностi до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України - Торгового представника України Качку Т. А.

Мiнiстр розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України I. Петрашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.