ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.06.2020 N 227


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби вiд 07.05.2020 N 167

     Вiдповiдно пiдпунктiв 12, 23, 49 пункту 4 Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 06 березня 2019 року N 227, наказую:

     1. Затвердити змiни до пункту 3 Методичних рекомендацiй щодо алгоритму виконання митних формальностей автоматизованою системою митного оформлення в автоматичному режимi, затверджених наказом Держмитслужби вiд 07.05.2020 N 167.

     2. Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики (Роман Кропивницький) доопрацювати вiдповiдне програмне забезпечення з урахуванням зазначених змiн.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В. о. Голови Iгор МУРАТОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної митної служби України
22.06.2020 року N 227

Змiни
до пункту 3 Методичних рекомендацiй щодо алгоритму виконання митних формальностей автоматизованою системою митного оформлення в автоматичному режимi, затверджених наказом Держмитслужби вiд 07.05.2020 N 167 (зi змiнами)

     1. Абзац третiй викласти в такiй редакцiї:

     "МД подана для помiщення товарiв у митнi режими експорту (в частинi продажу товарiв українськими суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi iноземним суб'єктам господарської дiяльностi без посередництва комiсiонерiв чи консигнаторiв), переробки на митнiй територiї (в частинi операцiй, що передбачають переробку товарiв вiдповiдно до угоди (без передання права власностi виконавцю)) або реекспорту (в частинi операцiй з вивезення продуктiв переробки, виготовлених у митному режимi переробки товарiв на митнiй територiї, на пiдставi зовнiшньоекономiчних договорiв, якi не передбачають перехiд права власностi вiд українських суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi iноземним суб'єктам господарської дiяльностi та, за наявностi, зворотної тари, в якiй перемiщуються такi продукти переробки).".

     2. Доповнити пiсля абзацу одинадцятого новим абзацом такого змiсту "для IМ51 або ЕК11 вiдомостi про товари з однаковим кодом згiдно з УКТЗЕД, що перемiщуються за рiзними дозволами митного органу на помiщення товарiв у митний режим переробки на митнiй територiї (код документа 1510) зазначаються в окремих графах 31 МД;".

     У зв'язку з цим абзаци дванадцятий - двадцять шостий вважати вiдповiдно абзацами тринадцятим - двадцять сьомим.

     3. Доповнити пiсля абзацу сiмнадцятого новим абзацом такого змiсту:

     "пiд кодом "1510" внесенi вiдомостi про дозвiл митного органу на помiщення товарiв у митний режим переробки на митнiй територiї (для IМ51 або ЕК11);".

     У зв'язку з цим абзаци вiсiмнадцятий - двадцять сьомий вважати вiдповiдно абзацами дев'ятнадцятим - двадцять восьмим.

     4. Абзац двадцять четвертий викласти в такiй редакцiї:

     "товари не внесенi до Перелiку товарiв, помiщення яких у митний режим переробки на митнiй територiї України забороняється, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 березня 2013 року N 295 (зi змiнами) (для митного режиму переробки на митнiй територiї);".

В. о. директора Департаменту забезпечення митного оформлення Олександр ДЕМЧЕНКО
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.