ПРОТОКОЛ

мiж Урядом України i Урядом Сполученого Королiвства Великої Британiї та Пiвнiчної Iрландiї про внесення змiн до Угоди мiж Урядом України i Урядом Сполученого Королiвства Великобританiї та Пiвнiчної Iрландiї про мiжнароднi автотранспортнi перевезення

     Уряд України, з одного боку, та Уряд Сполученого Королiвства Великої Британiї та Пiвнiчної Iрландiї, з iншого боку (далi - Договiрнi Сторони),

     бажаючи продовжувати розвивати двостороннi вiдносини з метою спрощення мiжнародних автомобiльних перевезень мiж обома країнами, а також транзиту їхньою територiєю, домовилися внести такi змiни до Угоди мiж Урядом України i Урядом Сполученого Королiвства Великобританiї та Пiвнiчної Iрландiї про мiжнароднi автотранспортнi перевезення, пiдписаної 13 грудня 1995 року в м. Лондон (далi - Угода);

Стаття 1

     У пунктi 5 статтi 2 "Визначення" Угоди слова "Мiнiстерство транспорту України" замiнити словами "Мiнiстерство iнфраструктури України".

Стаття 2

     Пiдпункт c) пункту 1 статтi 5 "Вантажнi перевезення" Угоди викласти у такiй редакцiї:

     "мiж пунктом на територiї країни iншої Договiрної Сторони i будь-яким пунктом на територiї третьої країни.".

Стаття 3

     Пункт 1 статтi 6 "Звiльнення вiд дозволiв" Угоди доповнити новим пiдпунктом i) такого змiсту:

     i) перевезення вантажiв автотранспортними засобами категорiї Євро-5 i вище зареєстрованими на територiї країни однiєї з Договiрних Сторiн по територiях країн Договiрних Сторiн.".

Стаття 4

     1. Цей Протокол є невiд'ємною частиною Угоди i укладається на строк дiї цiєї Угоди. Цей Протокол набирає чинностi з дати отримання дипломатичними каналами останнього письмового повiдомлення про виконання Договiрними Сторонами внутрiшньодержавних, процедур, необхiдних для набрання чинностi цим Протоколом.

     2. Розбiжностi мiж Договiрними Сторонами щодо тлумачення та/або застосування положень цього Протоколу, врегульовуються Змiшаною Комiсiєю, створеною вiдповiдно до статтi 13 Угоди.

     Учинено в м. Лондон 7 червня 2019 року у двох примiрниках українською та англiйською мовами, при цьому обидва тексти мають однакову силу.

За Уряд України За Уряд Сполученого Королiвства Великої Британiї та Пiвнiчної Iрландiї
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.