КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 15 лютого 2021 р. N 119


Деякi питання закупiвлi лiкарських засобiв для забезпечення пацiєнтiв, якi потребують антиретровiрусної терапiї

     У зв'язку з необхiднiстю безперервного забезпечення лiкарськими засобами пацiєнтiв, якi потребують антиретровiрусної терапiї, Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Дозволити Мiнiстерству охорони здоров'я iз залученням спецiалiзованої органiзацiї Crown Agents, яка здiйснює закупiвлi, здiйснити закупiвлю лiкарських засобiв для антиретровiрусної терапiї дорослих, пiдлiткiв i дiтей за рахунок залишкiв коштiв, передбачених для закупiвлi хiмiотерапевтичних препаратiв, радiофармпрепаратiв та препаратiв супроводу для лiкування онкологiчних хворих, що утворилися у 2019 роцi на рахунках спецiалiзованої органiзацiї Crown Agents, яка здiйснювала закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру", шляхом укладення угод (договорiв) iз зазначеною спецiалiзованою органiзацiєю.

     2. Внести до перелiку лiкарських засобiв та медичних виробiв, якi закуповуються на пiдставi угод щодо закупiвлi iз спецiалiзованими органiзацiями, якi здiйснюють закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв у 2019 роцi за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру", затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13 березня 2019 р. N 255 (Офiцiйний вiсник України, 2019 р., N 28, ст. 987; 2020 р., N 20, ст. 761, N 81, ст. 2630), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 15 лютого 2021 р. N 119

ЗМIНИ,
що вносяться до перелiку лiкарських засобiв та медичних виробiв, якi закуповуються на пiдставi угод щодо закупiвлi iз спецiалiзованими органiзацiями, якi здiйснюють закупiвлi за напрямами використання бюджетних коштiв у 2019 роцi за програмою "Забезпечення медичних заходiв окремих державних програм та комплексних заходiв програмного характеру"

     У роздiлi "Хiмiотерапевтичнi препарати, радiофармпрепарати та препарати супроводу для лiкування онкологiчних хворих та медичнi вироби для запобiгання занесенню i поширенню на територiї України гострої респiраторної хвороби, спричиненої коронавiрусом Covid-19":

     назву роздiлу викласти в такiй редакцiї:

"Хiмiотерапевтичнi препарати, радiофармпрепарати та препарати супроводу для лiкування онкологiчних хворих та медичнi вироби для запобiгання занесенню i поширенню на територiї України гострої респiраторної хвороби, спричиненої коронавiрусом Covid-19, лiкарськi засоби, iмунобiологiчнi препарати для запобiгання занесенню i поширенню на територiї України гострої респiраторної хвороби, спричиненої коронавiрусом Covid-19, та лiкарськi засоби для антиретровiрусної терапiї дорослих, пiдлiткiв i дiтей";

     пiдроздiл "Лiкарськi засоби, iмунобiологiчнi препарати для запобiгання занесенню i поширенню на територiї України гострої респiраторної хвороби, спричиненої коронавiрусом Covid-19" викласти в такiй редакцiї:

"Лiкарськi засоби, iмунобiологiчнi препарати для запобiгання занесенню i поширенню на територiї України гострої респiраторної хвороби, спричиненої коронавiрусом Covid-19, та лiкарськi засоби для антиретровiрусної терапiї дорослих, пiдлiткiв i дiтей

Мiжнародна непатентована назва Форма випуску Дозування
Вакцина для профiлактики грипу флакони, шприци мл/дози
Тенофовiр/ламiвудин/ефавiренз таблетки 300 мг/300 мг/400 мг
Атазанавiр таблетки, капсули 300 мг
Тенофовiр/ламiвудин/долутегравiр таблетки 300 мг/300 мг/50 мг
Тенофовiр алафенамiд/емтрицитабiн/долутегравiр - " - 25 мг/200 мг/50 мг

".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.