МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 26 серпня 2021 року N 461


Про призначення державного пiдприємства "Харкiвський регiональний науково-виробничий центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" органом з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у вiдповiдному технiчному регламентi

     Вiдповiдно до статей 7 i 35 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 9 Порядку видачi або вiдмови у видачi свiдоцтва про призначення, розширення або скорочення сфери призначення, призупинення чи поновлення дiї або анулювання такого свiдоцтва, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.11.2020 N 1071, наказую:

     1. Призначити державне пiдприємство "Харкiвський регiональний науково-виробничий центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" (вул. Мироносицька, 36, м. Харкiв, 61002, iдентифiкацiйний код 04725906) органом з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у Технiчному регламентi засобiв iндивiдуального захисту, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.08.2019 N 771, з присвоєним iдентифiкацiйним номером UA.TR.002.

     2. Видати державному пiдприємству "Харкiвський регiональний науково-виробничий центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" свiдоцтво про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у вiдповiдному технiчному регламентi.

     3. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 09.08.2017 N 1188 "Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту".

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня видання, крiм пункту 3 цього наказу, який набирає чинностi одночасно з набранням чинностi постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.08.2019 N 771 "Про затвердження Технiчного регламенту засобiв iндивiдуального захисту".

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра економiки України Теленика С. С.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр економiки України Олексiй ЛЮБЧЕНКО
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.