КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 8 вересня 2021 р. N 939


Про внесення змiн до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 квiтня 2016 р. N 282 "Деякi питання лiцензування господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку" (Офiцiйний вiсник України, 2016 р., N 30, ст. 1209; 2020 р., N 63, ст. 2047), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня її опублiкування, крiм пункту 12 змiн, затверджених цiєю постановою, який набирає чинностi через три мiсяцi з дня опублiкування цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 вересня 2021 р. N 939

ЗМIНИ,
що вносяться до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку

     1. У пунктi 6:

     1) пiдпункт 2 пiсля слiв "пов'язаних з обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв" доповнити словами "(за формою, встановленою МОЗ)";

     2) пiдпункти 3 i 4 виключити;

     3) пiдпункт 6 викласти в такiй редакцiї:

     "6) вiдомостi про:

     стан матерiально-технiчної бази суб'єкта господарювання та наявнiсть персоналу iз зазначенням його квалiфiкацiйного рiвня;

     наявнiсть дозволу Нацiональної полiцiї на використання об'єктiв i примiщень, призначених для провадження господарської дiяльностi з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв;

     вiдсутнiсть у працiвникiв, якi за своїми службовими обов'язками отримають (чи мають) доступ безпосередньо до наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, не знятої чи не погашеної в установленому порядку судимостi за вчинення нетяжких, тяжких та особливо тяжких злочинiв або кримiнальних правопорушень, пов'язаних з незаконним обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, у тому числi тих, що вчиненi за межами України (додаток 3).

     Сторiнки вiдомостей нумеруються, засвiдчуються пiдписом суб'єкта господарювання (уповноваженої особи);".

     2. Пункт 9 викласти в такiй редакцiї:

     "9. У разi виникнення пiдстави для переоформлення лiцензiї спадкоємець (фiзична особа - пiдприємець, яка має лiцензiю на провадження медичної або ветеринарної практики) зобов'язаний протягом одного мiсяця подати до органу лiцензування заяву про переоформлення лiцензiї за формою згiдно з додатком 8 та документи (їх копiї (фотокопiї), засвiдченi спадкоємцем), що пiдтверджують наявнiсть пiдстав для переоформлення лiцензiї. Така лiцензiя пiдлягає переоформленню на iм'я спадкоємця за умови вiдповiдностi спадкоємця вимогам цих Лiцензiйних умов.".

     3. Пункт 10 пiсля слiв "виду господарської дiяльностi" доповнити словом i цифрою "(додаток 5)".

     4. Пункт 11 пiсля слiв i цифри "з пунктом 6 цих Лiцензiйних умов" доповнити словом i цифрою "(додаток 4)".

     5. Пункт 13 викласти в такiй редакцiї:

     "13. Лiцензiат зобов'язаний повiдомити органу лiцензування про всi змiни даних, зазначених у заявi, документах та вiдомостях, що додавалися до заяви про отримання лiцензiї, i подати протягом одного мiсяця з дня настання таких змiн до органу лiцензування вiдповiдне повiдомлення в письмовiй (нарочно, поштовим вiдправленням з описом вкладення) або електроннiй формi.".

     6. У пунктi 16:

     1) абзац третiй викласти в такiй редакцiї:

     "до 31 сiчня року, що настає за звiтним перiодом, - звiт щодо кiлькостi наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, що виробляються, виготовляються, ввозяться на територiю України, вивозяться з територiї України, реалiзовуються чи використовуються, а також про кiлькiсть запасiв наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв станом на 31 грудня звiтного року;";

     2) доповнити пункт абзацом такого змiсту:

     "до 1 грудня поточного року - звiт про результати господарської дiяльностi iз зазначенням кiлькостi вирощених i перероблених рослин виду маку снотворного та рослин роду коноплi для виробництва насiння.".

     7. Пункт 19 викласти в такiй редакцiї:

     "19. Особи керiвного складу, на яких покладенi обов'язки щодо здiйснення контролю за обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, матерiально вiдповiдальнi особи та особи, якi за посадовими обов'язками отримають доступ до обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, визначаються наказом керiвника юридичної особи (уповноваженої особи) або фiзичної особи - пiдприємця, яка має лiцензiю на провадження медичної або ветеринарної практики.".

     8. Абзац другий пункту 20 викласти в такiй редакцiї:

     "Об'єкти i примiщення, призначенi для провадження господарської дiяльностi з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, порядок доступу i перебування в них визначаються наказом керiвника юридичної особи (уповноваженої особи) або фiзичної особи - пiдприємця.".

     9. Доповнити Лiцензiйнi умови пунктом 291 такого змiсту:

     "291. У разi зупинення дiї лiцензiї повнiстю або частково (на види господарської дiяльностi з використання, зберiгання) керiвник юридичної особи (уповноважена особа), фiзична особа - пiдприємець зобов'язанi провести iнвентаризацiю наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв у визначеному законодавством порядку iз складенням балансу товарно-матерiальних цiнностей. Копiю зазначеного балансу лiцензiат надсилає до Держлiкслужби протягом двох робочих днiв з дня завершення iнвентаризацiї.

     Наркотичнi засоби, психотропнi речовини i прекурсори до вiдновлення дiї лiцензiї повнiстю або частково (на види господарської дiяльностi з використання, зберiгання) зберiгаються у замкнутих сейфах (металевих шафах) або складських примiщеннях, що вiдповiдають вимогам, встановленим цими Лiцензiйними умовами.

     У разi коли за мiсцем провадження господарської дiяльностi, яке зазначене у рiшеннi про зупинення дiї лiцензiї, неможливо забезпечити дотримання умов для зберiгання наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, лiцензiат зобов'язаний передати їх на зберiгання лiцензiату, що пiдтвердив вiдповiднiсть вимогам цих Лiцензiйних умов, або повернути постачальнику (виробнику), або вжити заходiв до їх знищення.

     Пiсля подання лiцензiатом заяви та вiдомостей про усунення пiдстав, що стали причиною для зупинення дiї лiцензiї повнiстю або частково, у разi зупинення дiї лiцензiї на пiдставi акта про невиконання розпорядження про усунення порушень лiцензiйних умов провадження виду господарської дiяльностi (частини виду господарської дiяльностi) - iнформацiї про сплату штрафу, дiя лiцензiї вiдновлюється повнiстю або частково.

     Заява про зупинення дiї лiцензiї оформлюється згiдно з додатком 6.

     Заява про вiдновлення дiї лiцензiї оформлюється згiдно з додатком 7.".

     10. У пунктi 31:

     1) пiдпункт 3 викласти в такiй редакцiї:

     "3) виготовлення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, що зареєстрованi як лiкарськi засоби, - особи, що мають вищу освiту не нижче другого (магiстерського) рiвня за спецiальностями "Фармацiя, промислова фармацiя", "Хiмiчнi технологiї та iнженерiя", "Бiотехнологiї та бiоiнженерiя", "Бiомедична iнженерiя", "Хiмiя", "Бiологiя", та особи, якi мають вiдповiдну фахову передвищу освiту за освiтньо-професiйним ступенем фахового молодшого бакалавра;";

     2) абзац третiй пiдпункту 5 викласти в такiй редакцiї:

     "пiд час виробництва, виготовлення лiкарських засобiв - особи, що мають вищу освiту не нижче другого (магiстерського) рiвня за спецiальностями "Фармацiя, промислова фармацiя", "Хiмiчнi технологiї та iнженерiя", "Бiотехнологiї та бiоiнженерiя", "Бiомедична iнженерiя", "Хiмiя", "Бiологiя", та особи, якi мають вiдповiдну фахову передвищу освiту за освiтньо-професiйним ступенем фахового молодшого бакалавра;".

     11. В абзацi другому пунктiв 81 i 82 слово "окрема" виключити.

     12. Доповнити Лiцензiйнi умови пунктом 851 такого змiсту:

     "851. Лiцензiат забезпечує доступнiсть мiсць провадження господарської дiяльностi для маломобiльних груп населення.".

     13. У додатках до Лiцензiйних умов:

     1) додатки 1 i 3 викласти в такiй редакцiї:

"Додаток 1
до Лiцензiйних умов
(в редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 вересня 2021 р. N 939)
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про отримання лiцензiї

Здобувач лiцензiї  
(найменування, мiсцезнаходження юридичної особи,
 
прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи
 
або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  
Органiзацiйно-правова форма  

Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi громадянина України

 
 
 
Поточний рахунок   в  

Прошу видати лiцензiю на провадження такого (таких) виду (видiв) господарської дiяльностi:

 
 
  ,
мiсце провадження господарської дiяльностi:  
 
  .

З Лiцензiйними умовами провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку, ознайомлений i зобов'язуюся їх виконувати.

    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої особи)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

      ";
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

 

"Додаток 3
до Лiцензiйних умов
(в редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 вересня 2021 р. N 939)
 
(найменування органу лiцензування)

ВIДОМОСТI
про стан матерiально-технiчної бази суб'єкта господарювання та наявнiсть персоналу iз зазначенням його квалiфiкацiйного рiвня; про наявнiсть дозволу Нацiональної полiцiї на використання об'єктiв i примiщень, призначених для провадження господарської дiяльностi з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв; про вiдсутнiсть у працiвникiв, якi за своїми службовими обов'язками отримають (чи мають) доступ безпосередньо до наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, не знятої чи не погашеної в установленому порядку судимостi за вчинення нетяжких, тяжких та особливо тяжких злочинiв або кримiнальних правопорушень, пов'язаних з незаконним обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, у тому числi тих, що вчиненi за межами України

___ ____________ 20__ р.

1. Загальнi вiдомостi про суб'єкта господарювання:
Повне найменування юридичної особи або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця  
Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi громадянина України  
Мiсцезнаходження юридичної особи / мiсце проживання фiзичної особи - пiдприємця  

2. Вид (види) господарської дiяльностi, на право провадження якого (яких) здобувач лiцензiї має намiр отримати лiцензiю:

 
 
3. Iнформацiя щодо об'єктiв i примiщень:
Найменування юридичної особи, її вiдокремлених структурних пiдроздiлiв, фiлiй (прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця) Адреса мiсць провадження господарської дiяльностi Реквiзити документа, що пiдтверджує право власностi, оренди чи iнше право користування об'єктами i примiщеннями Найменування об'єктiв i примiщень, де провадитиметься господарська дiяльнiсть з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв Вид (види) господарської дiяльностi, який (якi) буде (будуть) провадитися на об'єктах i в примiщеннях

Документ, виданий уповноваженим органом (для закладiв охорони здоров'я), що пiдтверджує вiдомостi про доступнiсть мiсць провадження господарської дiяльностi для маломобiльних груп населення

 
(назва документа, його реквiзити)

4. Вiдомостi щодо наявностi дозволу Нацiональної полiцiї на використання об'єктiв i примiщень, призначених для провадження господарської дiяльностi з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв

 
(назва документа, його реквiзити)
 

5. Особи, що мають або будуть мати доступ до роботи, пов'язаної з обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, вiдповiдно до наказу вiд ___ ____________ 20__ р. N ____:

Порядковий номер Прiзвище, iм'я та по батьковi, дата народження Найменування посади Освiта, спецiальнiсть Реквiзити документа, який пiдтверджує, що в особи вiдсутня не знята чи не погашена в установленому порядку судимiсть за вчинення нетяжкого, тяжкого та особливо тяжкого злочину або за кримiнальне правопорушення, пов'язане iз незаконним обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, у тому числi тих, що вчиненi за межами України
Вiдсутнiсть здiйснення контролю за дiяльнiстю  
(найменування
  у значеннi, наведеному у статтi 1 Закону
суб'єкта господарювання)

України "Про захист економiчної конкуренцiї", резидентами держав, що здiйснюють збройну агресiю проти України, у значеннi, наведеному у статтi 1 Закону України "Про оборону України", пiдтверджую.
З Лiцензiйними умовами провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку, ознайомлений i зобов'язуюся їх виконувати.
Уся надана у цих вiдомостях iнформацiя є достовiрною та повною.

   
(пiдпис) (найменування посади, iнiцiали та прiзвище керiвника юридичної особи, iнiцiали та прiзвище фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої особи)

Дата складення цих вiдомостей ___ ____________ 20__ р.";

     2) доповнити Лiцензiйнi умови додатками 4 - 8 такого змiсту:

"Додаток 4
до Лiцензiйних умов
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про розширення провадження виду господарської дiяльностi

Лiцензiат  
(найменування, мiсцезнаходження юридичної особи,
 
прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи
 
або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  

Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi громадянина України

 
Вид господарської дiяльностi, на який видано лiцензiю  
 

Реквiзити лiцензiї або рiшення органу лiцензування про видачу лiцензiї

 
 

Прошу розширити провадження виду господарської дiяльностi, на який отримано лiцензiю, включивши господарську дiяльнiсть з

 
(вид господарської дiяльностi, що буде провадитися пiсля розширення)
 
за такими мiсцями провадження господарської дiяльностi:
Мiсце провадження господарської дiяльностi Адреса мiсця провадження господарської дiяльностi (iндекс, область, район, мiсто / селище мiського типу / село / селище, вулиця, будинок тощо) Вид господарської дiяльностi, що буде провадитися пiсля розширення
    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище особи, яка подала заяву)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

     
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

 

Додаток 5
до Лiцензiйних умов
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про звуження провадження виду господарської дiяльностi

Лiцензiат  
(найменування, мiсцезнаходження юридичної особи,
 
прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи
 
або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  

Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi громадянина України

 
Вид господарської дiяльностi, на який видано лiцензiю  
 

Реквiзити лiцензiї або рiшення органу лiцензування про видачу лiцензiї

 
 

Прошу звузити провадження виду господарської дiяльностi, на який отримано лiцензiю, виключивши з нього

 
(вид господарської дiяльностi, що буде виключено)
 
за такими мiсцями провадження господарської дiяльностi:
Мiсце провадження господарської дiяльностi Адреса мiсця провадження господарської дiяльностi (iндекс, область, район, мiсто / селище мiського типу / село / селище, вулиця, будинок тощо) Вид господарської дiяльностi, що буде провадитися пiсля звуження
    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище особи, яка подала заяву)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

     
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

 

Додаток 6
до Лiцензiйних умов
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про зупинення (повнiстю або частково) дiї лiцензiї

Лiцензiат  
(найменування, мiсцезнаходження юридичної особи,
 
прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи
 
або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  

Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та офiцiйно повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi

 
Вид господарської дiяльностi, на який видано лiцензiю  
 

Реквiзити лiцензiї або рiшення органу лiцензування про видачу лiцензiї

 
 
Прошу зупинити дiю лiцензiї на провадження господарської дiяльностi
 
(пiдстави для зупинення, повнiстю або частково)
 
за такими мiсцями провадження господарської дiяльностi:
Мiсце провадження господарської дiяльностi Адреса мiсця провадження господарської дiяльностi (iндекс, область, район, мiсто / селище мiського типу / село / селище, вулиця, будинок тощо) Вид господарської дiяльностi
    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище особи, яка подала заяву)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

     
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

 

Додаток 7
до Лiцензiйних умов
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про вiдновлення (повнiстю або частково) дiї лiцензiї

Лiцензiат  
(найменування, мiсцезнаходження юридичної особи,
 
прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи
 
або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  

Iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ юридичної особи / реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв фiзичної особи - пiдприємця або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi

 
Вид господарської дiяльностi, на який видано лiцензiю  
 

Реквiзити лiцензiї або рiшення органу лiцензування про видачу лiцензiї

 
 
Прошу вiдновити дiю лiцензiї на провадження господарської дiяльностi
 
(вид господарської дiяльностi, що буде вiдновлено, повнiстю або частково)
 
за такими мiсцями провадження господарської дiяльностi:
Мiсце провадження господарської дiяльностi Адреса мiсця провадження господарської дiяльностi (iндекс, область, район, мiсто / селище мiського типу / село / селище, вулиця, будинок тощо) Вид господарської дiяльностi, що вiдновлюється
Вiдомостi про усунення пiдстав, що стали причиною для зупинення дiї лiцензiї:  
 
Перелiк документiв, що додаються до заяви про вiдновлення дiї лiцензiї:  
 
    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище особи, яка подала заяву)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

     
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

 

Додаток 8
до Лiцензiйних умов
 
(найменування органу лiцензування)

ЗАЯВА
про переоформлення лiцензiї

Заявник  
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - пiдприємця,
 
мiсце проживання)
Номер телефону   , адреса електронної пошти  

Реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта громадянина України фiзичної особи - пiдприємця, яка через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомила про це вiдповiдному контролюючому органу i має вiдмiтку у паспортi

 
Вид господарської дiяльностi, на який видано лiцензiю  
 

Реквiзити лiцензiї або рiшення органу лiцензування про видачу лiцензiї

 
 
Прошу переоформити лiцензiю  

Перелiк документiв, що додаються до заяви про переоформлення лiцензiї та пiдтверджують наявнiсть пiдстав для переоформлення лiцензiї:

 
 
    ___ ____________ 20__ р.
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище особи, яка подала заяву)

Дата i номер реєстрацiї заяви ___ ____________ 20__ р. N ______

     
(найменування посади особи, яка прийняла заяву (в разi подання документiв на паперових носiях) (пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.