КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 15 квiтня 2022 р. N 452


Про внесення змiни до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 квiтня 2016 р. N 282 "Деякi питання лiцензування господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку" (Офiцiйний вiсник України, 2016 р., N 30, ст. 1209), змiну, що додається.

     2. Установити, що суб'єкти господарювання, якi отримали вiдповiдно до цiєї постанови лiцензiю на право провадження господарської дiяльностi з обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв в умовах воєнного стану, протягом 30 календарних днiв з дня припинення чи скасування воєнного стану повиннi забезпечити подання документiв органу лiцензування в паперовiй формi вiдповiдно до пункту 6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 квiтня 2016 р. N 282 "Деякi питання лiцензування господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку" (Офiцiйний вiсник України, 2016 р., N 30, ст. 1209).

     У разi неподання зазначених в абзацi першому цього пункту документiв орган лiцензування може прийняти рiшення про визнання такої лiцензiї недiйсною.

     Ця постанова набирає чинностi з дня її опублiкування та дiє до дня припинення чи скасування воєнного стану i протягом 30 днiв пiсля його припинення чи скасування.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 15 квiтня 2022 р. N 452

ЗМIНА,
що вноситься до Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з культивування рослин, включених до таблицi I перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженого Кабiнетом Мiнiстрiв України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберiгання, перевезення, придбання, реалiзацiї (вiдпуску), ввезення на територiю України, вивезення з територiї України, використання, знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, включених до зазначеного перелiку

     Доповнити Лiцензiйнi умови пунктом 61 такого змiсту:

     "61. Здобувач лiцензiї для її отримання в умовах воєнного стану подає до органу лiцензування заяву про отримання лiцензiї в електроннiй формi згiдно з додатком 1. До заяви про отримання лiцензiї додаються документи, визначенi пiдпунктами 1, 2, 5 i 6 пункту 6 цих Лiцензiйних умов.

     Установити, що на перiод воєнного стану документи, визначенi пiдпунктом 2, абзацами третiм i четвертим пiдпункту 6 пункту 6 цих Лiцензiйних умов, подаються у разi їх наявностi.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.