КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 2 травня 2023 р. N 428


Про внесення змiни до Правил перетинання державного кордону громадянами України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 сiчня 1995 р. N 57 (ЗП України, 1995 р., N 4, ст. 92; Офiцiйний вiсник України, 2010 р., N 65, ст. 2239; 2023 р., N 14, ст. 889), змiну, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 27

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 2 травня 2023 р. N 428

ЗМIНА,
що вноситься до Правил перетинання державного кордону громадянами України

     Доповнити Правила пунктом 218 такого змiсту:

     "218. У разi введення в Українi воєнного стану пропуск через державний кордон громадян України, якi є працiвниками дипломатичної служби та направляються у службове або довготермiнове вiдрядження, i членiв їх сiмей, якi перебуватимуть разом з ними за мiсцем їх довготермiнового вiдрядження, здiйснюється уповноваженими службовими особами Держприкордонслужби за наявностi вiдповiдних пiдтвердних документiв.

     Пiдтвердними документами для працiвникiв дипломатичної служби, якi направляються у службове вiдрядження, є засвiдченi копiї наказiв МЗС / закордонної дипломатичної установи України про направлення таких працiвникiв дипломатичної служби у службове вiдрядження та їх дипломатичнi або службовi паспорти.

     Пiдтвердними документами для працiвникiв дипломатичної служби, якi направляються у довготермiнове вiдрядження, i членiв їх сiмей, якi перебуватимуть разом з ними за мiсцем їх довготермiнового вiдрядження, є засвiдченi копiї наказiв МЗС про переведення / призначення / направлення / вiдрядження таких працiвникiв до закордонних дипломатичних установ України та їх дипломатичнi або службовi паспорти.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.