- - 0406 90 01 00 | для виробництва плавлених сирiв |
- - [0406 90 1] | iншi: |
- - - 0406 90 13 00 | емменталь (Emmentaler) |
- - - 0406 90 15 00 | грюєр (Gruyere), збрiнц (Sbrinz) |
- - - 0406 90 17 00 | бергкезе (Bergkase), апензель (Appenzell) |
- - - 0406 90 18 00 | фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d'Or) i тет де муан (Tete de Moine) |
- - - 0406 90 21 00 | чедер (Cheddar) |
- - - 0406 90 23 00 | едeм (Edam) |
- - - 0406 90 25 00 | тiльзитер (Tilsit) |
- - - 0406 90 29 00 | кашкавал (Kashkaval) |
- - - 0406 90 32 00 | фета (Feta) |
- - - 0406 90 35 00 | кефалотiрi (Kefalo-Tyri) |
- - - 0406 90 37 00 | фiнляндiя (Finlandia) |
- - - 0406 90 39 00 | ярлсберг (Jarlsberg) |
- - - [0406 90 5] | iншi: |
- - - - 0406 90 50 00 | сири з молока вiвцi чи молока буйволицi в ємностях з розсолом чи в бурдюках iз шкури вiвцi чи кози |
- - - - [0406 90 6] | iншi: |
- - - - - [0406 90 61] | з вмiстом жиру не бiльш як 40 мас.% i з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину: |
- - - - - - [0406 90 61 0] | не бiльш як 47 мас.%: |
- - - - - - - 0406 90 61 00 | грана падано (Grana Padano), пармiджано реджано (Parmigiano Reggiano) |
- - - - - - - 0406 90 63 00 | фiоре сардо (Fiore Sardo), пекорiно (Pecorino) |
- - - - - - - 0406 90 69 00 | iншi |
- - - - - - [0406 90 73] | понад 47 мас.%, але не бiльш як 72 мас.%: |
- - - - - - - 0406 90 73 00 | проволоне (Provolone) |
- - - - - - - 0406 90 74 00 | мааздам (Maasdam) |
- - - - - - - 0406 90 75 00 | асiяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасiо (Montasio), рагузано (Ragusano) |
- - - - - - - 0406 90 76 00 | данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фiнбо (Fynbo), хавартi (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Samsо) |
- - - - - - - 0406 90 78 00 | гауда (Gouda) |
- - - - - - - 0406 90 79 00 | есром (Esrom), iталiко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжiо (Taleggio) |
- - - - - - - 0406 90 81 00 | канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслiдейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвiйний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбi (Colby), монтерей (Monterey) |
- - - - - - - 0406 90 82 00 | камамбер (Camembert) |
- - - - - - - 0406 90 84 00 | брi (Brie) |
- - - - - - - 0406 90 85 00 | кефалографiєра (Kefalograviera), касерi (Kasseri) |
- - - - - - - [0406 90 86] | iншi сири, з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину: |
- - - - - - - - 0406 90 86 00 | понад 47 мас.%, але не бiльш як 52 мас.% |
- - - - - - - - 0406 90 89 00 | понад 52 мас.%, але не бiльш як 62 мас.% |
- - - - - - - - 0406 90 92 00 | понад 62 мас.%, але не бiльш як 72 мас.% |
- - - - - - 0406 90 93 00 | понад 72 мас.% |
- - - - - 0406 90 99 | iншi: |
- - - - - - 0406 90 99 10 | сири з молока корiв, у ємностях iз розсолом |
- - - - - - 0406 90 99 90 | iншi |