Поиск в УКТВЭД
УКТЗЕД
Розділ I (01-05)Живi тварини; продукти тваринного походження
Група 04Молоко та молочнi продукти; яйця птицi; натуральний мед; їстiвнi продукти тваринного походження, в iншому мiсцi не зазначенi
0406Сири всiх видiв i кисломолочний сир:
-0406 90iншi сири:

- - 0406 90 01 00для виробництва плавлених сирiв
- - [0406 90 1]iншi:
- - - 0406 90 13 00емменталь (Emmentaler)
- - - 0406 90 15 00грюєр (Gruyere), збрiнц (Sbrinz)
- - - 0406 90 17 00бергкезе (Bergkase), апензель (Appenzell)
- - - 0406 90 18 00фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d'Or) i тет де муан (Tete de Moine)
- - - 0406 90 21 00чедер (Cheddar)
- - - 0406 90 23 00едeм (Edam)
- - - 0406 90 25 00тильзитер (Tilsit)
- - - 0406 90 29 00качкавал (Kashkaval)
- - - 0406 90 32 00фета (Feta)
- - - 0406 90 35 00кефалотiрi (Kefalo-Tyri)
- - - 0406 90 37 00фiнляндiя (Finlandia)
- - - 0406 90 39 00ярлсберг (Jarlsberg)
- - - [0406 90 5]iншi:
- - - - 0406 90 50 00сири з молока вiвцi чи молока буйволицi в мiсткостях з розсолом чи в бурдюках iз шкури вiвцi чи кози
- - - - [0406 90 6]iншi:
- - - - - [0406 90 61]з вмiстом жиру не бiльш як 40 мас.% i з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину:
- - - - - - [0406 90 61 0]не бiльш як 47 мас.%:
- - - - - - - 0406 90 61 00грана падано (Grana Padano), пармiджiано реджiано (ParmigianoReggiano)
- - - - - - - 0406 90 63 00фiоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino)
- - - - - - - 0406 90 69 00iншi
- - - - - - [0406 90 73]понад 47 мас.%, але не бiльш як 72 мас.%:
- - - - - - - 0406 90 73 00проволоне (Provolone)
- - - - - - - 0406 90 74 00мааздам (Maasdam)
- - - - - - - 0406 90 75 00асiяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасiо (Montasio), рагузано (Ragusano)
- - - - - - - 0406 90 76 00данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фiнбо (Fynbo), хавартi (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Samsо)
- - - - - - - 0406 90 78 00гауда (Gouda)
- - - - - - - 0406 90 79 00есром (Esrom), iталiко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжiо (Taleggio)
- - - - - - - 0406 90 81 00канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслiдейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвiйний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбi (Colby), монтерей (Monterey)
- - - - - - - 0406 90 82 00камамбер (Camembert)
- - - - - - - 0406 90 84 00брi (Brie)
- - - - - - - 0406 90 85 00кефало-графiєра (Kefalograviera), касерi (Kasseri)
- - - - - - - [0406 90 86]iншi сири, з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину:
- - - - - - - - 0406 90 86 00понад 47 мас.%, але не бiльш як 52 мас.%
- - - - - - - - 0406 90 89 00понад 52 мас.%, але не бiльш як 62 мас.%
- - - - - - - - 0406 90 92 00понад 62 мас.%, але не бiльш як 72 мас.%
- - - - - - 0406 90 93 00понад 72 мас.%
- - - - - 0406 90 99iншi:
- - - - - - 0406 90 99 10сири з молока корiв, у мiсткостях з розсолом
- - - - - - 0406 90 99 90iншi

В скобках [...] указаны несуществующие коды. Эти коды указаны формально, для связки между родительскими и дочерними кодами


Copyright © 2021 НТФ «Інтес»
Всі права захищені.