- [1702 1] | лактоза та сироп лактози: |
- - 1702 11 00 00 | з вмiстом лактози 99 мас.% або бiльше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину |
- - 1702 19 00 00 | iншi |
- 1702 20 | цукор i сироп кленовi: |
- - 1702 20 10 00 | кленовий цукор у твердому станi з доданням ароматичних добавок або барвникiв |
- - 1702 20 90 00 | iншi |
- 1702 30 | глюкоза та сироп з глюкози, без вмiсту фруктози або з вмiстом менш як 20 мас.% фруктози в сухому станi: |
- - 1702 30 10 00 | iзоглюкоза |
- - [1702 30 5] | iншi: |
- - - 1702 30 50 00 | у виглядi бiлого кристалiчного порошку, агломерованого або неагломерованого |
- - - 1702 30 90 00 | iншi |
- 1702 40 | глюкоза та сироп з глюкози, з вмiстом у сухому станi не менш як 20 мас.%, але менш як 50 мас.% фруктози, крiм iнвертного цукру: |
- - 1702 40 10 00 | iзоглюкоза |
- - 1702 40 90 00 | iншi |
- 1702 50 00 00 | фруктоза хiмiчно чиста |
- 1702 60 | iнша фруктоза та сироп фруктози, з вмiстом у сухому станi понад 50 мас.% фруктози, крiм iнвертного цукру: |
- - 1702 60 10 00 | iзоглюкоза |
- - 1702 60 80 00 | сироп iнулiновий |
- - 1702 60 95 00 | iншi |
- 1702 90 | iншi, включаючи iнвертний цукор та iншi цукри i цукровi сиропи, з вмiстом у сухому станi 50 мас.% фруктози: |
- - 1702 90 10 00 | мальтоза хiмiчно чиста |
- - 1702 90 30 00 | iзоглюкоза |
- - 1702 90 50 00 | мальтодекстрин i мальтодекстриновий сироп |
- - [1702 90 7] | карамель: |
- - - 1702 90 71 00 | з вмiстом 50 мас.% або бiльше цукрози в сухому станi |
- - - [1702 90 75] | iншi: |
- - - - 1702 90 75 00 | у виглядi порошку, агломерованого або неагломерованого |
- - - - 1702 90 79 00 | iншi |
- - 1702 90 80 00 | сироп iнулiновий |
- - 1702 90 95 00 | iншi |