ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

10.08.2001 р. N 553


Про внесення змiн i доповнень до наказу Держмитслужби вiд 13.09.99 N 586

     З метою передачi Центральнiй енергетичнiй митницi функцiй митного контролю та оформлення амiаку, який перемiщується через митний кордон трубопровiдним транспортом та на виконання пункту 3 Протоколу наради керiвного складу Державної митної служби України вiд 16.07.2001 N 17

     НАКАЗУЮ:

     1. Унести до наказу Держмитслужби вiд 13.09.99 N 586 "Про змiну зон дiяльностi митниць" такi змiни:

     1.1. Замiнити в пунктi 1 слова "вiддiлу митного контролю та оформлення нафтопродуктiв Центральної енергетичної митницi в м. Одесi" словами: "митного поста "Одеса - енергетична" Центральної енергетичної митницi".

     1.2. Абзац четвертий пункту 1 викласти в такiй редакцiї:

     "- м. Григорiвку, у тому числi Морський торговельний порт "Южний", щодо митного контролю та оформлення нафтопродуктiв, амiаку, олив мiнеральних та синтетичних, зрiдженого газу вiдповiдно до митних режимiв експорту, iмпорту та транзиту, якi перемiщуються через митний кордон України залiзничним, автомобiльним i морським транспортом, у тому числi для суднового постачання паливно-мастильними матерiалами".

     2. Начальникам Центральної енергетичної (Вечер В.Г.) та Чорноморської реґiональної митниць (Качуренко В.Г.):

     2.1. Здiйснити органiзацiйнi заходи з передання функцiй митного контролю та митного оформлення амiаку з Чорноморської реґiональної митницi в Центральну енергетичну митницю;

     2.2. Поiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та громадян про змiни, передбаченi цим наказом;

     2.4. До 01.09.2001 повiдомити Державну митну службу України про готовнiсть до роботи в порядку, передбаченому цим наказом.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Управлiння органiзацiї митного контролю (Терещенко С.С.) та начальника Центральної енергетичної митницi (Вечер В.Г.).

В.о. Голови Служби О.Б.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.