ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

22.08.2001 р. N 6/21-4122-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


     В зв'язку з запитами митниць повiдомляємо.

     Технологiчний процес виготовлення типографських друкарських полiмерних форм складається iз наступних етапiв:

  • виготовлення фотополiмерної пластини (фотополiмерна композицiя наноситься на алюмiнiєвi або стальнi листи а також на териленовi (лавсановi) або целулоїднi пiдложки;

  • експозицiя фотополiмерної пластини пiд монтажем негативiв при ультрафiолетовому опромiненнi;

  • проявлення фотополiмерної пластини соляним спиртовим розчином, тобто утворення вимивного рельєфу шляхом розчинення незадубленого, не опромiненого полiмеру з пробiльних дiлянок печатної форми.

     Алюмiнiєвi пластини для виготовлення офсетних та флексографiчних (фотополiмерних) форм, якi не мiстять будь-якої емульсiї, чутливої до свiтла або до iнших видiв випромiнювання (наприклад, iнфрачервоного, ультрафiолетового, рентгенiвського випромiнювання або iншого виду радiоактивностi), або не мiстить фоточутливого пластика, i використовуються як основи (пiдложки) для виготовлення печатних форм класифiкуються у товарних позицiях УКТЗЕД 7606 або 7607.

     Офсетнi та флексографiчнi (фотополiмернi) форми, якi безпосередньо не пiдготовленi для використання у друкарському процесi, класифiкуються у товарнiй позицiї УКТЗЕД 3701.

     Офсетнi та флексографiчнi (фотополiмернi) форми, експонованi та проявленi, класифiкуються у товарнiй позицiї УКТЗЕД 3705.

Заступник Голови Служби Ю.М.Дьомiн
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.