ПРОТОКОЛ

мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про поставки товарiв за виробничою кооперацiєю в 2001 роцi

     Кабiнет Мiнiстрiв України та Уряд Росiйської Федерацiї, далi Сторони, на виконання Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про виробничу кооперацiю вiд 24 квiтня 1998 року домовилися про нижченаведене:

     1. Доручити Мiнiстерству промислової полiтики України та Мiнiстерству промисловостi, науки i технологiй Росiйської Федерацiї визначити вiд iменi Сторiн номенклатуру i обсяги кооперованих поставок, а також суб'єкти господарювання, що здiйснюють цi поставки.

     2. Поставки, якi зазначенi у пунктi 1 цього Протоколу, здiйснюються з 1 сiчня 2001 р. по 31 грудня 2001 р. у вiдповiдностi зi статтею 3 Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про виробничу кооперацiю вiд 24 квiтня 1998 року.

     3. У цей Протокол за письмовою згодою Сторiн можуть вноситися змiни i доповнення.

     4. Суперечки, що виникають у зв'язку з тлумаченням та виконанням цього Протоколу, вирiшуються шляхом взаємних консультацiй i переговорiв мiж Сторонами.

     Вчинено в м. Москвi "13" вересня 2001 р. у двох примiрниках, кожний українською та росiйською мовами, причому обидва тексти мають однакову силу.

За Кабiнет Мiнiстрiв України За Уряд Росiйської Федерацiї
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.