ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

15.01.2002 р. N 11/4-09-381-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про реконструкцiю угорської частини пункту пропуску "Лужанка - Берегшурань"

     Повiдомляємо до вiдома та для використання в роботi, що за iнформацiєю Державного комiтету у справах охорони державного кордону України (лист Держкокордону вiд 23.11.2001 N 7/-12807, вх. ДМСУ 17909/9 вiд 26.11.2001), отриманої вiд прикордонного уповноваженого Угорської Республiки, з 01.06.2002 до 31.12.2002 буде проводитися повна реконструкцiя угорської частини мiжнародного автомобiльного пункту пропуску "Лужанка - Берегшурань". Метою реконструкцiї є збiльшення пропускної спроможностi угорської частини пункту пропуску. У зв'язку з цим угорська частина пункту пропуску на зазначений термiн буде закрита для перемiщення осiб, товарiв i транспортних засобiв. Їх пропуск через українсько-угорський державний кордон пiд час проведення реконструкцiї буде здiйснюватися за погодженою українською та угорською сторонами нижченаведеною схемою (Держкомкордон у вiдповiдь на лист Держмитслужби вiд 26.12.2001 N 11/4-09-10162 з питання узгодження запропонованої угорською стороною нижченаведеної схеми своїм листом вiд 29.12.2001 N 7/14283, вх. ДМСУ 39/9 вiд 02.01.2002, iнформував Держмитслужбу, що не заперечує проти запропонованої схеми):

     особи, що мають закордоннi паспорти, можуть перетинати державний кордон кордон через мiжнароднi автомобiльнi пункти пропуску "Чоп - Захонь" i "Вiлок - Тисабеч";

     особи, що мають вкладишi для спрощеного перетину кордону в українськi паспорти, можуть перетинати державний кордон через пункти спрощеного пропуску "Косине - Барабаш" i "Дзвiнкове - Лонья", при цьому, пункт спрощеного пропуску "Косине - Барабаш" буде функцiонувати в цiлодобовому режимi;

     пропуск легкового автотранспорту та автобусiв, що мають спецiальнi перепустки, через мiжнародний автомобiльний пункт пропуску "Лужанка - Берегшурань" також буде припинено. В екстрених випадках пропуск автотранспорту цiєї категорiї буде здiйснюватися через мiжнародний автомобiльний пункт пропуску "Вiлок - Тисабеч" за умови, що повна маса вказаних автотранспортних засобiв не буде перевищувати 3,5 т.

     З урахуванням викладеного Карпатськiй регiональнiй митницi посилити взаємодiю з пiдроздiлами Держкомкордону у пунктах пропуску, що входять до зони дiяльностi митницi, вжити заходiв для забезпечення безперебiйного функцiонування зазначених пунктiв пропуску та доводити до громадян схему пропуску осiб, товарiв i транспортних засобiв через українсько-угорський державний кордон на перiод проведення реконструкцiї угорської частини мiжнародного автомобiльного пункту пропуску "Лужанка - Берегшурань".

Заступник Голови Служби П.В.Пашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.